Patronlarını yeni makamında ziyaret ettiler

Kardeşler Yapı yönetimi önceki gün saat 11.30’da Çerkezköy Ticaret Odası’nın çiçeği burnunda başkanı ve aynı zamanda patronları Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti.

GÜNDEM 5.06.2013 01:24:00 0
Patronlarını yeni makamında ziyaret ettiler
SORUMLULUĞUMUZ DAHA DA ARTTI
Süleyman Kozuva ziyaretten memnuiyeti duyduğunu ifade ederek “Seçim süresince bana verdikleri destekten dolayı tüm çalışanlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Bundan sonraki süreçte Kardeşler Yapı çalışanlarının sorumluluğunun daha da arttığını söyleyen Kozuva “ÇTSO Başkanı olarak benim de sorumluluklarım arttı. Zamanımın çoğunu Ticaret ve Sanayi erbabının işlerini kolaylaştırmak için harcayacağım. Kendi işime eskisinden daha az vakit ayırmak zorunda kalacağım için gözüm arkada kalmayacak. Çünkü sizlerin Kardeşler Yapı adına yakışır şekilde çalışmalarınıza devam edeceğinizden şüphem yok” dedi.
 
YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİLER
Kozuva’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kardeşler Yapı heyetinde Kardeşler Yapı Genel Müdürü İsmail Helvacıoğlu, Kardeşler Yapı Satış Müdürü Atilla Kor, Kardeşler Yapı Finans Sorumlusu Selman Ateş, Kardeşler Yapı Mağaza Müdürü Ramazan Şentürk ve Kardeşler Yapı Mağaza Satış Müdürü Gökhan Aydın, Süleyman Kozuva’ya yeni görevinde başarılar diledi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ