MHP’den ÇTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 4.06.2013 01:48:00 0
MHP’den ÇTSO’ya hayırlı olsun ziyareti
TEBRİK ZİYARETİ
Dün saat 15.00’da MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ile ilçe yönetim kurulu üyeleri ve MHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Seda Duran ile kadın kolları yönetimi Süleyman Kozuva ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mehmet Danyeli ile ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Günay Kızılto da hazır bulundu. Toplantı odasında gerçekleşen ziyarette MHP Kadın Kolları Başkanı Seda Duran tarafından Yeni Başkan Süleyman Kozuva’ya çiçek takdim edildi. Ziyarette konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel yeni yönetimi tebrik ederek “Parti üyelerimizin birçoğu Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. Seçimlerde de tarafsız bir şekilde her tarafı desteklemeye çalıştık” dedi.
 
“ŞEFFAFLIĞI TERCİH EDİYORUZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirin ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “Sizlerden alacağımız destek bizler için çok önemlidir. İlerleyen günlerde kamu kurum ve kuruluşları ziyaretlerimize başlayacağız. Seçimlerde iki taraftan birisi kazanacaktı. Çalışan bir grup olarak seçimleri kazandık. Seçimlerde sarı rengi temsil ediyorduk. Bu saatten sonra ise şeffaflığı tercih ediyoruz” diye konuştu.
 
“LAYIKI İLE YERİNE GETİRECEĞİZ”
Gerçekleştirdikleri seçimlerin diğer partilere de örnek olması gerektiğini ifade eden Kozuva “Bizler koltuk sevdalısı olmadık ve olmayacağız. Herkesin kendisine göre birden fazla koltuğu vardır. Bizler Yeni Yönetim olarak buradaki görevimizi gece gündüz demeden layıkı ile yerine getireceğiz. Gece gündüz arkadaşlarla bir aradayız. Elimizde sihirli bir değnek yok ve dokunalım her şey hallolsun deme hakkımız yok. Odamızı bir tanıyalım ve arkadaşlarla oturup neler yapabiliriz diye konuşacağız” dedi.
 
 “SANAYİ ODASINI DESTEKLERİZ”
MHP İlçe yönetiminde yer alan Özkan Başaran’ın Tekirdağ Sanayi Odası’nın kurulma çalışmaları hakkında ne düşündüğünü sorması üzerine konuşan Kozuva “Kurulacak Tekirdağ Sanayi Odası’nda 300 üye varsa bunların yüzde 50’si bize üye olmak zorunda olacak. Çünkü Alsat zorunluluğu var. Alsat üyesi olan bir kurumun Ticaret ve Sanayi Odası’na da kayıtlı olması gerekiyor. Tekirdağ Sanayi Odası’nın kurulması gerçekten uzun bir süreçtir. Bu konuyla ilgili Bakanlığın bir takım istekleri var. O süreç gerçekleşirse Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizde kendilerini destekleriz” diye konuştu.
 
“KOSGEBİ AKTİF ETMEK İSTİYORUZ”
KOSGEB faaliyetlerini aktif hale getireceklerini belirten ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın da “Bundan önceki dönemlerde KOSGEB’i üyelerimiz tanımıyordu. Yeni yönetim olarak bu büroyu üyelerimize dolaştırıp tanıştırmak istiyoruz. Bu şekilde KOSGEB’i tanıtıp destekler sağlamak istiyoruz. KOSGEB’ten faydalanamayan üyelerimiz var. Bununla ilgili toplantılar gerçekleştirip KOSGEB’in yararlarını üyelerimize öğretmek istiyoruz” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ