Asıl zorlu süreç şimdi başlıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, 26 Mayıs Pazar günü yapılan ÇTSO seçimlerinde 10-0’lık bir skorla seçimi kazanarak ÇTSO Başkanlık koltuğuna oturan Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti. İ

GÜNDEM 4.06.2013 01:42:00 0
Asıl zorlu süreç şimdi başlıyor
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem dün saat 14.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Başkanı Süleyman Kozuva’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
ZORLU BİR SEÇİM SÜRECİNİ GERİDE BIRAKTILAR
ÇTSO’nun yeni yönetimini tebrik eden Ali Ertem, “Süleyman Kozuva ve ekibi iddialı bir seçime iddialı bir liste ile girdi. Ne kadar iddialı olduklarını da aldıkları sonuçla gösterdiler” dedi. Süleyman Kozuva ve ekibinin zorlu bir seçim sürecinden geçtiğini ifade eden Başkan Ali Ertem, “Asıl zorlu süreç bundan sonra başlıyor. Daha önceki yönetimler ve meclisler Çerkezköy’e hizmet etmeye çalıştılar. Süleyman Kozuva’nın da en iyi şekilde Çerkezköy için hizmet vereceğine olan inancım tamdır” dedi.
 
KENDİNİ İSPATLAMIŞ İSİMLER
Süleyman Kozuva’yı eskiden beri tanıdığını ifade eden Belediye Başkanı Ali Ertem, “Kendisinin ticaret hayatında gösterdiği başarıyı ÇTSO yönetiminde de göstereceğinden şüphem yok” dedi. ÇTSO’nun, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki bütün esnaf ve sanayici ile kaynaşması gerektiğini vurgulayan Ali Ertem, “Yönetime ve Meclise seçilen isimlerin hepsi kendini ispatlamış isimler. Yapacakları hizmetle bunu kanıtlayacaklarına olan inancım tamdır” ifadeleri kullandı.
 
BİR GÜN BU DÖNEM BİTECEK
Önemli olanın görev süresi bittiği gün kişilerin kendi iç muhasebesini yaptıklarında ‘Görevimi Layıkıyla Yerine Getirdim mi?’sorusuna olumlu cevap verebilmek olduğunu söyleyen Başkan Ertem, “Bugün seçilen arkadaşlarımızın bir gün bu dönemin biteceğini hesap etmesi gerekir. Bu arkadaşlarımızın görev süreleri dolduğunda insanların yüzüne onurlu bir şekilde bakacaklarına yürekten inanıyorum” diye konuştu.
 
EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ
Çerkezköy’ün en önemli sivil toplum kuruluşu ile ilçenin en önemli yerel yönetim biriminin başındaki kişiler olarak, Süleyman Kozuva ile uyumlu bir şekilde çalışacaklarını dile getiren Ali Ertem, “Daha güzel bir Çerkezköy, Saray ve Kapaklı için elbirliği ile çalışacağımızı kendi adıma taahhüt ediyorum” dedi.   
 
SÖYLENECEK SÖZ KALMADI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, “Belediye Başkanımızın söylediklerinin üzerine söylenecek söz kalmadı. Bu saatten sonra yapmamız gereken tek şey Çerkezköy, Saray ve Kapaklı esnaf, sanayici
ve halkı için var gücümüzle çalışmaktır” diye konuştu.  
 
BİZE DE HERKES KADAR DESTEK VERDİ
ÇTSO seçimleri sürecinde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem hakkında bazı gerçekdışı söylemlerde bulunulduğunu ifade eden Süleyman Kozuva, “Belediye Başkanımız Ali Ertem, bu söylemlere karşılık vermeyerek verilmesi gereken en iyi cevabı verdi. Başkanımız, herkese ne kadar destek verdiyse bize de o kadar destek vermiştir” ifadelerini kullandı. Başkan Ali Ertem’i uzun yıllardır bir ağabey olarak tanıdığını söyleyen Kozuva, “Başkanımı yıllar önce bir ağabey olarak tanıdım. Ağabeyim olmaya da devam edecek” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ