Tekirdağ TSO’da plaket töreni

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası 2013 Organ seçimleri sonrası ilk meclis ve meslek komitesi toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNDEM 3.06.2013 22:20:00 0
Tekirdağ TSO’da plaket töreni
BİRLİKTELİĞE DİKKAT ÇEKİLDİ
Tekirdağ TSO Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantının ardından, Tekirdağ TSO Restoran’ında yemek yendi ve akabinde plaket töreni düzenlendi. Düzenlenen toplantıya ve yemeğe eski dönemde görev alan ve yeni dönemde görev alacak yönetim kurulu, meclis ve meslek komitesi üyeleri büyük ilgi gösterirken, Tekirdağ’daki ticaret erbabının birlikteliğine dikkat çekildi. Gerçekleşen organizasyonda eski dönemde yönetim kurulu, meclis ve meslek komitesi üyeliği yapan ve yeni dönemde yönetim kurulu, meclis ve meslek komitesi üyeliğini üstlenecek üyelerin tanışması, diyalog kurması duygulu anlara sahne oldu. 2009-2013 döneminde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda görev almış yönetim kurulu, meclis ve meslek komitesi üyelerine üstün hizmetlerinden ve özverili çalışmalarından dolayı, günün anısına Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Meclis Başkanı Mustafa Özden tarafından Ticaret ve Sanayi Odası adına birer plaket takdim edildi.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “Geçtiğimiz dönemde yönetim kurulunda, meclisimizde ve meslek komitelerimizde görevlerini büyük bir titizlikle ve başarı ile gerçekleştiren arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ