Şampiyonlar Kapaklı’da buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol düzenlediği programda spor ve siyaset camiasını yemekte buluşturdu. Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel ve Dünya Kick-boks şampiyonu

GÜNDEM 3.06.2013 20:00:00 0
Şampiyonlar Kapaklı’da buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol düzenlediği programda Dünya Şampiyonları bir araya getirdi.
 
ÇOK SAYIDA SPORCU KATILDI
MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol önceki akşam saat 19.30’da Kapaklı Lapizza Restaurant’ta yemek programı gerçekleştirdi. Spor ve siyaset camiasının bir arada olduğu yemek programına Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Dünya Kick-boks şampiyonu Serkan Yılmaz, Muay-Thai Federasyonu Marmara Bölge Başkanı ve Milli Takım Antrenörü Cevdet Sabır, Osmanlı Akıncıları Motosiklet Kulübü Başkanı Özhan Özcan, Osmanlı Akıncıları Motosiklet Kulübü Kapaklı temsilcisi Sedat Arslan, Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü Antrenörü Tevrat Bingöl, Avrupa ve Türkiye Şampiyonu sporcular, Kulüp Üyeleri, Çerkezköy, Kapaklı ve Karaağaç’ta birçok farklı branşta faaliyet gösteren sporcular ve vatandaşlar katıldı.
 
“TABLODAN ÇOK MUTLU OLDUM”
Yemeğin ardından konuşma gerçekleştiren MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol “ Spor camiası ile bir araya gelerek çok güzel bir tablo oluşturduk. Sporcularla bir arada olmanın onurunu yaşadığını ve bu onuru kelimelere yansıtmakta zorlandığımı ifade etmek istiyorum.
Bu akşam bir araya gelerek, sporun estetiğinin siyasete yansımasına vesile olduk. Günümüz siyaseti kirli bir şekilde yürütülüyor. Maalesef siyaset kirlenmiş durumda dır. Bu akşam sizlerle bir araya gelmemizin amacı da, kirlenmiş olan siyasete sporun estetiğini ve disiplinini yansıtmaktır. Bu vesile ile bölgede spor yapan arkadaşlarımızı siyaset yapmaya davet ettim. Birçok arkadaş da davetimi kabul etti ve siyasetin içerisinde aktif olarak yer alacağını beyan etti” diye konuştu.
 
“MÜTEAHHİTLERİN TEKELİNDEN KURTARACAĞIZ”
Son dönemlerde yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasilerin çirkinliklerine de dikkat çeken Varol “ Bizler de siyaseti hak ettiği yere nasıl getireceğimizi düşündük ve bunun ancak sporcu kişiliklerle mümkün olacağına karar kıldık. Siz değerli sporcu arkadaşlarımız, güzel kişilik ve karakterlerinizle, eğitilmiş bedenlerinizle bu işe el atarsanız, siyaset de hak ettiği saygınlığı kazanır. Siyaset zengin insanların elindedir. İnşallah siz değerli arkadaşlarımızla birlikte siyaseti, garibanlar için, ezilen halkımız ve emekçi kardeşlerimiz için yapacağız. Siyaseti, müteahhitlerin tekelinden kurtaracağız” dedi.
 
“HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN”
Son günlerde İstanbul Taksim Meydanı’nda gerçekleşen Gezi Parkı olayları hakkında da açıklamalarda bulunan Varol “ Yaşanan olayların asıl kaynağı, müteahhit zihniyetindeki yerel yönetimlerdir. Bugün Kapaklı’yı da müteahhitlere bırakırsak, kısa bir zaman içerisinde Kazak gölünü yerle bir ederler. Daha önce de söylediğim gibi siyasete zenginin değil, garibanın ihtiyacı var. Malumunuz bölgemiz işçi memleketidir. Burada insanlar uzun çalışma saatleri ve asgari ücretle geçinmek zorunda bırakılıyor. Siyasete yön veren insanlar ise hizmet değil, ticaret peşindeler. Bizler, siyasete el atarak, mevcut düzene son vermeliyiz. Bu yüzden herkes elini taşın altına koymalıdır ve birbirlerine öncü olarak siyasetin içinde yer almalarını sağlamalıdır. Şahsım adına sizleri temin ederim ki, siyasetin içerisinde yer aldığım sürece siyaseti, ezilen insanlar ile yürüteceğim” dedi.
 
“SPORA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDİYOR”
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hayri Varol’un konuşmasının Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel’de günün anısına kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Karaağaç Belediyesi olarak spora ve sporculara ellerinden gelen desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini ifade eden Yücel “ Türk bayrağımızı dalgalandırdıkları için bütün sporcularımızı kutluyorum. Kapaklı ve köylerinden şampiyonların çıkmasını cani gönülden istiyorum. Bugün burada çok değerli sporcularla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Ben de şahsım ve Karaağaç Belediyesi adına, bölgemizden sporcu yetişmesi için elimizden gelen desteği vereceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum.Bu konuda yaz okulları düzenliyoruz. Bu yılda bir tane daha düzenleyeceğiz. Yaz okulumuza köylerimizden katılmak isteyen varsa öğrencilerimizi misafir etmek istiyoruz. Bölgemizin sporcu gençlerimize, sporun birleştirici özelliğinden dolayı çok büyük ihtiyacı var. Bu konuda biz elimizden geleni yapacağız. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi benim için önce ülkem, sonra partim en son da ben anlayışını tekrarlıyoruz” diye konuştu.
 
“DESTANLAR YAZAN MİLLETİZ”
6 Dünya şampiyonluğu ve birçok Avrupa şampiyonluğu bulunan Kick-Boks şampiyonu Milli Sporcu Serkan Yılmaz’da konuşma gerçekleştirdi. Yılmaz “ Bizler sporcular olarak dünya ve Avrupa şampiyonlukları elde ettik ama bütün dünya şampiyonluklarımız tüm milletinin ayakları altındadır. Bu önemli bir vurgudur. Bir sporcunun veya gençlerin bir şeyi başarmak için hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. Samimi bir şekilde ülkesine hizmet etmesi yeterlidir. Başarmasına etki olacaktır. Bizler türk evlatları olarak destanlar yazan milletiz. Bizler sadece bunları samimiyetimiz, ülke ve vatan için yaptık. Bizler uluslar arası arenadan hiçbir zaman geri adım atmadık. Türk milletinin gururunu haysiyetini ayaklar altına almadık. Allah ulusumuza zeval vermesin. Çocuklarınızı da birer Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman ve birer Fatih Sultan Mehmet gibi yetiştirerek onlardan başarılı olmalarını beklemeliyiz” dedi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Yemeği düzenleyen MHP İlçe Başkanı Hayri Varol’a teşekkür eden Osmanlı Akıncıları Motosiklet Kulübü Başkanı Özhan Özcan” Bu akşam yemekte bulunduğumuz Samuray lakaplı Serkan Yılmaz bütün karşılaşmalarına Mehter Marşları ile çıkmıştır. Bizler bir çok maçını ve Türk bayrağını dalgalandırmasını televizyon başında gururla izledik. Ama sonrasında unuttuk. Japonların ona göstermiş olduğu saygıyı çok iyi biliyoruz. Ondan sonra milletimiz gereği onu ve başarılarını unuttuk. MHP İlçe Başkanı Hayri Varol’a kendisini bize hatırlattığı için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Dünya Kick-boks şampiyonu Serkan Yılmaz, Muay-Thai Federasyonu Marmara Bölge Başkanı ve Milli Takım Antrenörü Cevdet Sabır, Osmanlı Akıncıları Motosiklet Kulübü Başkanı Özhan Özcan’a MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol tarafından hazırlatılan onur plaketleri verildi.