Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi verildi

Tekirdağ Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Nihal Özdağ Usta tarafından belediye personeline yönelik olarak düzenlenen iş güvenliği eğitimi Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

GÜNDEM 3.06.2013 00:51:00 0
Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi verildi
AMAÇ İŞ GÜVENLİĞİ BİLİNCİ OLUŞTURMAK
Tekirdağ Belediyesi İş Güveliği Uzmanı Usta, İş yerlerinde güvenli bir ortamı temin etmek, iş kazalarını azaltmak, çalışanları yasal hak ve sorumlulukları konusunda bilgilendirmek, onların karşı karşıya bulundukları risklere karşı alınması gerekli tedbirleri öğretmek ve iş güvenliği bilinci oluşturarak uygun davranış kazandırmak amacıyla eğitimlerin verildiğini söyledi.
 
DEVAM EDECEK
Düzenlenen programda belediye personeline; çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş sağlığı ve güvenliği genel kuralları ve güvenlik kültürü, iş yer temizliği ve düzeni, ergonomi, güvenlik ve sağlık işaretleri, kişisel koruyucu donanım kullanımı, kaza ve yaralanma sebepleri ile korunma prensipleri ve tekniklerinin uygulanması ve ekranlı araçlarla çalışma konularında eğitimler verildi. İş Sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin belirli periyotlarla devam edeceği belirtildi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ