Çalışmaları yerinde inceledi

Saray İlçesi Demirler Köyü’nde yapımı devam eden 75 tonluk su deposu yapımı Tekirdağ İl Genel Sekreteri Mustafa Yel tarafından denetlendi.

GÜNDEM 1.06.2013 01:24:00 0
 Çalışmaları yerinde inceledi
KÖYÜN SORUNLARINI DİNLEDİ
İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Turhan Küçükoğlu’ndan su deposu hakkında bilgi alan İl Genel Sekreteri Mustafa Yel daha sonra köy kahvesini ziyaret etti. Demirler Köyü Muhtarı Mehmet Çalışkan’dan köyün sorunlarını dinleyen İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, sıcak asfalt çalışmalarının önümüzdeki aylarda Demirciler Köyü’nde de başlanacağını söyledi.
 
KÖPRÜ GENİŞLETME ÇALIŞMALARI İNCELENDİ
Mustafa Yel, Saray İlçesi Kadıköy-D
emirler Köyleri arasında bulunan menfez geçişinde genişletme çalışmalarını da yerinde inceledi. Yel, geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketinde köprü ve menfezlerin yetersiz kaldığını ve bu sebepten ötürü KÖYDES Projesi kapsamında yapılacak olan sıcak asfaltlama çalışmaları öncesinde menfez genişletme çalışmalarının yapıldığını açıkladı.
 
EN KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK
Yel daha sonra Saray İlçesi Yuvalı Köyü’nde geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinde hasar gören köyün içindeki dere istinat duvarının inşaatında incelemelerde bulundu. Köy halkının sorunlarını dinleyen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, eksikliklerin en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ