Çatıda çıkan yangın korkuttu

Kapaklı’da dün öğlen saatlerinde İnönü Mahallesi Mandalı Sokak’taki bir binanın çatı katında yangın çıktı. Kapaklı Belediyesi İtfaiye ekiplerinin çok kısa sürede müdahale ettiği

GÜNDEM 31.05.2013 02:19:00 0
 Çatıda çıkan yangın korkuttu
 
Kapaklı İnönü Mahallesi Mandalı Sokak numara 4’teki binanın çatı katında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.
 
İTFAİYE ZAMANINDA MÜDAHALE ETTİ
Dün saat 12.50 sıralarında boş haldeki binanın çatı katında yapılan tadilat esnasında çıkan yangın, Kapaklı Belediyesi İtfaiye ekiplerinin çok kısa sürede müdahale etmesi sonucu yandaki binalara sıçramadan kontrol altına alındı. Çerkezköy Belediyesi itfaiye ekipleri de su takviyesi ile yangın söndürme çalışmalarına destek verdi. Mahalle sakinleri, yangın söndürme çalışmalarını korku ve endişeli gözlerle izlerken, yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 45 dakikalık çalışması sonucu söndürüldü.
 
DOĞALGAZ VE ELEKTRİK KAPATILDI
Olay yerine gelen Gazdaş ekipleri, tedbir amaçlı binanın doğalgaz hattını kapatırken, Kapaklı Belediyesi görevlileri de binanın elektrik hattını kapattı. Büyük oranda maddi hasarın meydana geldiği, fakat hiç kimsenin yaralanmadığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ