Miniklerin mezuniyet heyecanı

Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu anasınıfı, Okul Öncesi Eğitim şenlikleri kapsamında düzenlenen yıl sonu etkinliğinde mezun olan 70 öğrenci sahneye çıkarak kep attı. Minik öğrencilerin hazırladÄ

GÜNDEM 30.05.2013 00:43:00 0
 Miniklerin mezuniyet heyecanı
Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu anasınıfı öğrencileri yılsonu gösterisi gerçekleştirdi.
 
MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ
Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu okul öncesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen yılsonu gösterisi veliler tarafından büyük ilgi gördü. Okul Bahçesi’nde önceki gün saat 19.00’da gerçekleştirilen programda açılış konuşması gerçekleştiren Okul Müdürü Önder Ayaz “Anaokulu öğrencilerinin okulunu ve öğretmenini sevmesi çok önemlidir. Biz bunların oluşması için uğraş veriyoruz. Ben bu gösterileri hazırlayan başta öğretmenlerim olmak üzere öğrencilerimizi ve bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan velilerimizi kutluyorum" dedi.
 
BEĞENİ İLE İZLEDİ
Şenliklerde Şirinler sınıfı tarafından hazırlanan Anadolu Ateşi oyunu büyük beğeni toplarken, minik çocukların gösterileri ise velilerden tam not aldı. Tavşanlar sınıfının İstanbul Rond gösterisiyle devam ettiği programda, Kelebekler Sınıfı da Tango gösterisiyle ailelerine unutamayacağı dakikalar yaşattı. Programda Deniz Yıldızı sınıfının becerikli öğrencileri tarafından Waka Waka dansı gösterisi de gerçekleştirildi.
 
KEPLERİNİ HAVAYA ATTILAR
Gösterilerin sonunda öğrenciler diploma ve mezuniyet belgelerini öğretmenlerin ellerinden aldıktan sonra mezuniyetin sembolü olan keplerini havaya attılar. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği törende, minikleri fotoğraf ve kamera kaydı altına almak isteyen aileler kep atma töreninde ilginç görüntüler oluşturdu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ