Karaağaç Belediyesi’ne teşekkür ziyareti

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Yakup Çağ Karaağaç Belediyesi’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 30.05.2013 00:41:00 0
 Karaağaç Belediyesi’ne teşekkür ziyareti
TEŞEKKÜR ETTİLER
Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Yakup Çağ, İdari Hizmetler Başkanı Yunus Yiğit, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Necati Karaoğlu ve Uzm.Dr. Gökhan Aydeyer önceki gün Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel'i makamında ziyaret ederek geçtiğimiz  günlerde Karaağaç Belediyesi tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine hediye edilen Ortopedik Ameliyat masası için teşekkür ettiler.
 
PLAKET TAKDİM ETTİ
Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Yakup  Çağ, Özkan Yücel’e teşekkür ederken, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Necati Karaoğlu da ameliyat masasını kullanmaya başladıklarını ve ameliyatlarda yaşanan yoğunluğu bir nebze olsun önlediklerini söyleyerek Yücel’e plaket takdim etti.
 
BENİM İÇİN AYRI BİR ÖNEMİ VAR
Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel de “Belediye olarak imkan bulduğumuz ölçülerde kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kendimin de doktor olmam ve daha önceden Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde görev yapmam, Başhekimimiz Necati beyle eski mesai arkadaşı olmamdan dolayı yapılan bu yardım benim için ayrı bir önem taşıyordu. Hastanemize ve dolayısıyla halkımıza yaptığımız bu yardımdan dolayı ben de büyük mutluluk duydum. Beni ziyaret eden değerli meslektaşlarıma
teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER