“Naaş-ı Muhteremler” ikinci kez sahnelendi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Tiyatro Grubu öğrencilerinin ilk kez Mayıs ayında sahnelediği “Naaş-ı Muhteremler” oyunu önceki akşam saat 20.30’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde

GÜNDEM 30.05.2013 00:36:00 0
“Naaş-ı Muhteremler” ikinci kez sahnelendi
BU KEZ ENGELLİLER İÇİN SAHNELENDİ
“Naaş-ı Muhteremler” isimli tiyatro oyunu Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği üyeleri için sahnelendi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi tarafından sahnelenen iki perdelik komedi tiyatro oyununu Tayfur Türkili yazdı. Tiyatro Kulübü Öğretmenleri Fikret Puza ve Ümit Akgündüz’ün yönettiği tiyatro oyununda Meryem Hacıoğlu, Ramazan Yıldırım, Zekeriya Arıcı, Berkay Duran, Berkan Yılmaz, Gizem Selin Ertürk, Bahadır Büyükcambaz, Halime Hasbal, Cihat Eker, Nurullah Akkaya, Hikmet Demirel, Kubilay Gürsoy, Yusuf Can Kılıçlar, Emrah Aslantepe, Ertuğu Güveniş rol aldı.
 
HEM GÜLDÜRDÜ HEM DÜŞÜNDÜRDÜ
Salonu tıklım tıklım dolduran tiyatro severlerin neşeyle izledikleri oyunun konusunu, emekli büyükelçi ve eşinin yalnız yaşadıkları evlerinin kapılarını çalan kişiye açmaları sonucunda yaşadıkları trajikomik olaylar oluşturdu. Tayfun Türkili’nin yazdığı oyunda günlük hayatta her an karşılanabilecek olaylar ironik bir dil ve düşündürücü bir üslupla anlatıldı. Naaş-ı Muhteremler” oyununu AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, AK Parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Karaca, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk, öğretmenler, öğrenciler ve engelliler izledi.
 
Haber / Gökhan TEKER