Eğitimciler piknikte buluştu

Türk Eğitim-Sen Saray İlçe Temsilciliğince düzenlenen 4. Geleneksel Pikniği Laladere piknik alanında gerçekleştirildi. Pikniğe Türk-Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Doğan, Başkan Yardımc

GÜNDEM 28.05.2013 23:32:00 0
Eğitimciler piknikte buluştu
SARAY’DA YETKİ ALDIK
Piknikte konuşan Türk Eğitim-Sen Saray İlçe Temsilcisi Ümit Ceylan “Eğitimciler olarak zor, zahmetli bir iş yapmaktayız. Dolayısıyla işimizin getirdiği stresle karşı karşıyayız. Ayrıca bu zahmetli işin yanı sıra sendikal çalışmalarımızı da başarıyla yürütüyoruz. Sendikal örgütlenmede de büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Siyasetçi ve bürokratların desteklediği hormonlu bir sendikaya karşı mücadele ediyoruz. Ama sonuçta gördüğümüz gibi bu zor zahmetli işten başarıyla çıktık ve Saray’da yetkiyi aldık. Bu nedenle hepinizi ayrı ayrı kutluyorum” dedi.
 
ÜYE SAYIMIZI 2 BİN 573’E YÜKSELTTİK
Türk Eğitim–Sen Şube Başkanı Muzaffer Doğan “Gerek Saray’da gerekse diğer ilçelerimizde verilen mücadele sonucu Tekirdağ genelinde üye sayımız 2 bin 573’e yükseldi. Bu büyük bir başarıdır. Oransal olarak söylemek gerekirse Tekirdağ eğitim çalışanlarının yüzde 45’i üyemizdir. Bu sonuç hepimizin gayretlerinin toplamıdır. Bu nedenle sizlere ben de teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca Saray gerek siyasilerin, gerekse bir takım kendini bilmez bürokratların baskısına rağmen bu güzel sonucu elde etti. İkna odaları mı dersiniz, çeşitli vaatler mi dersiniz Saray eğitim çalışanlarına her biri uygulandı. Ama sizler kişiliğinizle karakterinizi böyle küçük menfaatlerle takas etmeyi düşünmediniz. Ve söylenen vaatleri elinizin tersiyle ittiniz. Bu nedenle de sizlere teşekkür ederim“ dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER