Bir yılın stresini attılar

Çetin Group geleneksel olarak düzenlediği Bahar Şenliği Pikniğini Kazak gölünde gerçekleştirdi. Piknikte birbirinden ilginç oyunlar oynayarak, gönüllerince eğlenen Çetin Group çalışanları bir yÄ?

GÜNDEM 26.05.2013 20:33:00 0
Bir yılın stresini attılar
ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Cumartesi günü Kazak gölünde 11.00-18.00 saatleri arasında düzenlenen pikniğe ÇTSO Başkan Adayı Süleyman Kozuva ve ekibi, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin, Çetin Grup Genel Koordinatörü Mahmut Bayramıçlılar, Güvenlik Koordinatörü Ümit Yüksel, Çerkezköy Bölge Müdürü Bülent Elverici, Çorlu Bölge Müdürü Cengiz Erol, Lüleburgaz Bölge Müdürü Salih Öcal, Silivri Bölge Müdürü Ziya Şenkul, İstanbul 1.Nolu Bölge Müdürü Uğur Altun, İstanbul 2.Nolu Bölge Müdürü Bülent Şengel, Bolu Bölge Müdürü Deniz Gülgün, Somali Mogadişu ekibi ile Çetin Group çalışanları katıldı.
 
PERSONEL STRES ATTI
Geleneksel hale getirdikleri bu pikniğe katılanlara teşekkür eden Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin “Personelimiz düzenlediğimiz piknikte aileleri ile bir araya geldiler.
Personelimizin de moral ve motivasyonunun yüksek olması gerekiyor. Bütün bir yıl boyunca şirketimizde bulunan arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Böyle bir etkinlik düzenleyip arkadaşlarımızla bir araya gelerek yorgunluğumuzu atmak istedik” dedi. Pikniğe katılanlar çeşitli oyunlarla ve canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. 
 
Haber / Gökhan TEKER