“VIP önemli kişileri koruma kursu” tamamlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Dairesi Başkanlığı’nın 2013 yılı 15. Dönem “VİP Önemli Kişileri Koruma Kursu” 13-22 Mayıs tarihleri arasında Tekirdağ’da düzenlendi.

GÜNDEM 23.05.2013 23:01:00 0
“VIP önemli kişileri koruma kursu” tamamlandı
SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Kursun tamamlanmasının ardından Polisevi’nde Sertifika Töreni ve Kokteyl düzenlendi. Törene İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Bozkurt, Şube Müdürleri ve emniyet personelleri katıldı. Tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, kurs süresince çekilen fotoğraf ve video görüntülerinden derlenen slayt gösterisi, kursiyerler adına Edirne İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 3.Sınıf Emniyet Müdürü Kemal Şahin’in konuşması ile devam etti.
 
İŞİNİZİ SEVEREK YAPIN
Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz verilen eğitimin teşkilat açısından önemli kurslardan olduğunu belirterek, kursun sağlıklı kazasız olarak tamamlanmasından dolayı eğitmenlere ve kursiyerlere teşekkür etti Kursiyerlere ‘yapacağınız işi severek yapın, işinizi önemseyin, işinizi hakkıyla ve layıkıyla yapın, profesyonel olun, koruduğunuz insan kim olursa olsun, görevinizi çok iyi yapmalısınız’ tavsiyelerinde bulunan Yılmaz, bundan sonraki meslek hayatlarında da emniyet mensuplarına başarılar diledi.
 
TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
VİP Önemli Kişileri Koruma Kursu Eğitmenlerine eğitim süresince göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı kurs sorumlusu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Bozkurt, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Recai Yavaşça, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 4. Sınıf Emniyet Müdürü Kayhan Çetin, Başpolis Memuru Tamer Şan, Koruma Daire Başkanlığı’nda görevli Polis Memurları Osman Gümüşcan, Ömer Faruk Yılmaz’a;
eğitimin tamamlanmasında eğitmenlere ve kursiyerlere yardımcı olan Polis Memurları Mesut Irmaklı, Ali Çığ, Mehmet Topal’a, ayrıca eğitim sırasında her an ilkyardıma hazır vaziyette bulunan Hemşire Cemile Çeşmeci ve Tekirdağ Şoförler Cemiyeti Ambulans Şoförü Tahir Kurt’a, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz tarafından “Teşekkür Belgesi” verildi.
 
SERTİFİKALARINI ALDILAR
Kursu başarıyla tamamlayan, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nden 21, Edirne Emniyet Müdürlüğü’nden 14, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü’nden 16, Düzce Emniyet Müdürlüğü’nden 2 ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden 1 personel olmak üzere toplam 54 kursiyere sertifikaları İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Bozkurt, 3. Sınıf Emniyet Müdürleri Recai Yavaşça, Dr. Atalay Bahar, Metin Kesici, Yılmaz Arslan, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Kayhan Çetin, Polis Memurları Osman Gümüşcan, Ömer Faruk Yılmaz, Mesut Irmaklı, Ali Çığ tarafından verildi. Sertifika Töreni kokteyl ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.
 
Haber / Gökhan TEKER