CHP Kapaklı Teşkilatı, Ankara’da

CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı olarak önceki gün gerçekleştirdikleri Ankara ziyaretinin oldukça verimli geçtiğini ifade eden CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, burada gerek CHP Genel Başkanı Kema

GÜNDEM 22.05.2013 22:15:00 0
CHP Kapaklı Teşkilatı, Ankara’da
Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı bir dizi temaslarda bulunmak üzere önceki gün Ankara’ya gitti.
 
ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTILAR
Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Meliha Uğurlu, CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri M. Zeki Gürcün ve Sami İkizler, CHP’li Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yörük, CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Güven ve CHP Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan CHP Kapaklı heyeti ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıkan heyet, rehber eşliğinde Anıtkabir’i gezdikten sonra içinde bulundukları duygu dolu anları Anıtkabir Ziyaret Defteri’ne aktararak ölümsüzleştirdi. Heyet daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yolunu tuttu. Heyet burada CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer ile bir araya geldi.
 
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer ile birlikte öğle yemeği yiyen CHP Kapaklı heyeti daha sonra partilerinin Grup Toplantısı’na katıldı. CHP heyeti daha sonra sırasıyla CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu. CHP Kapaklı heyeti daha sonra TBMM bahçesinde aralarında CHP sözcüsü Haluk Koç ve CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum’un da bulunduğu bir grup CHP milletvekili ile bir araya geldi. CHP Genel Kurulu’na izleyici olarak katılan grup ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile görüşmelerde bulundu.
 
ANKARA ZİYARETİ OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ
Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin yolunu tutan CHP Kapaklı heyeti, burada CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ı makamında ziyaret etti. Öztrak ile bir süre görüşen CHP Kapaklı heyetinin Ankara ziyaretlerinin oldukça verimli geçtiğini ifade eden CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, yapılan görüşmelerde Kapaklı’nın ve bölgenin sorunlarını dile getirdiklerini ve sorunların çözümü hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ