Kapaklı’nın arka sokakları

Yıldızkent Kavşağı’nda 20 bin adet çiçek ekimi yapan Kapaklı Belediyesi bazı vatandaşlardan takdir toplarken, bazı vatandaşlar ise ilçenin öncelikli ihtiyacının çiçek ekimi olmadığını,

GÜNDEM 22.05.2013 21:29:00 0
Kapaklı’nın arka sokakları
Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaz aylarının yaklaşması ile birlikte peyzaj ve çiçek ekimi çalışmalarına başladı.
 
20 BİN ADET ÇİÇEK DİKİLDİ
Kapaklı Belediyesi, Yazlık Çiçek Dikimi çalışmalarına önceki gün Yıldızkent Kavşağı’ndan başladı. Çalışmalar kapsamında 10 bin adet kadife ve 10 bin adet de petunya çiçeği, Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Yıldızkent Kavşağı’na ekildi. İlçenin daha da güzelleşmesine yönelik yapılan çalışmaların kendilerini memnun ettiğini dile getiren Kapaklı halkı ise Kapaklı Belediyesi’nin öncelikli olarak ilçede görüntü kirliliğine sebep olan unsurları ortadan kaldırması gerektiğini belirtti.
 
ÇÖP KONTEYNIRI OLMAYAN SOKAKLAR VAR
İlçe statüsüne yükselen Kapaklı’da hala çöp konteynırlarının olmadığı cadde ve sokakların bulunduğunu ifade eden vatandaşlar, “Bir yeri süslemeden önce temizlemeniz gerekir. Çiçek ekimi elbette yapılsın. Biz yapılmasın demiyoruz fakat önce mevcut kirlilik ortadan kaldırılsın. İlçe olmasıyla övündüğümüz Kapaklı’da hala bazı yerlerde tezek birikintileri var” diye konuştu.
 
TEMİZLİĞE DAHA FAZLA ÖNEM VERİLMELİ
Kapaklı’nın ana caddelerinin ilçe görünümünde olduğunu fakat arka sokaklarının ise hala köy görünümünde olduğunu belirten vatandaşlar, Kapaklı Belediyesi’nin temizlik çalışmalarına daha fazla önem vermesi gerektiğini söyledi.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ