166’ncı kuruluş yıldönümü etkinliklerle kutlandı

Tapu Kadastro Teşkilatının 166. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Çerkezköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’?

GÜNDEM 22.05.2013 21:24:00 0
166’ncı kuruluş yıldönümü etkinliklerle kutlandı

Tapu ve Kadastro Kurumunun 166. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çerkezköy’de çeşitli etkinlikler düzenlendi.


KAYMAKAM BAYHAN’A ZİYARET

Önceki gün saat 16.30’da Müdür Yardımcısı Dilek Avcı, Bilgisayar İşletmecileri, Ayşegül Palabıyık, Neşe Sezer, Elif Çelik, Elif Gökçe Sezer ve Uğur Kaygusuz ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan'ı makamında ziyaret eden Çerkezköy Tapu Kadastro Müdürü Raziye Muslu, Kaymakam Bayhan’a çiçek takdim etti. Muslu, Kaymakam Bayhan’a müdürlüğün çalışmaları ile ilgili bilgi verirken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayhan da Tapu Müdürlüğü personellerine çalışmalarında başarılar dileyerek Tapu Kadastro Teşkilatı’nın 166’ncı kuruluş yıldönümünü kutladı.


YAYGIN VE KÖKLÜ BİR KURUM

Ziyaret sonrası açıklama yapan Çerkezköy Tapu Kadastro Müdürü Raziye Muslu, kurumun yılda yaklaşık 7 milyon işlem yaptığını belirtti. Muslu, Türkiye’de bir asırdan fazladır vatandaşların mutluluğu için çalışan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün, merkez ve taşrada 18 bine yakın personelle, 22 Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü, 957 Tapu Müdürlüğü, 81 Kadastro Müdürlüğü ile ülkemizin tüm il ve ilçelerinde birimi olan, yılda ortalama 7 milyon civarında işlem yapan, 20 milyonun üzerinde vatandaşımıza hizmet veren yaygın ve köklü bir kurum olduğunu ifade etti.


PROJELERİMİZE DEVAM EDİYORUZ

Muslu Genel Müdürlüğün, insanlara bireysel bir hak olarak tanınmış olan mülkiyet hakkının var olduğu müddetçe işlevini sürdüreceğini ve önemli hizmetler yapmaya devam edeceğini belirterek “Yoğun ve özverili çalışmalarıyla zor şartlarda üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yapma gayreti ve azmi içinde olan çalışanlarımız, Genel Müdürlüğümüzün yürüttüğü projeleri de çok başarılı bir şekilde yerine getirmektedir. Bu projelerimiz Tapu Kadastro Bilgi Sisteminin yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi projesi, Tapu Arşiv Bilgi Sisteminin kurulması projesi, Türkiye genelinde 24 saat gerçek zamanlı cm duyarlılığında ölçü yapmaya imkân tanıyan TUSAGA-AKTİF projesi, Tapu ve Kadastro Modernizasyon projesi, Harita Bilgi Bankası projesi, 2/B kadastrosunun bitirilmesi projesi, Hizmet Takip Masası projesi, Sürekli Kurumsal gelişim projeleridir” dedi.


PASTA KESEREK KUTLADILAR

Çerkezköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü personeli, teşkilatlarının 166. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla saat 17.30’da da Tapu Müdürlüğü’nde program düzenledi. Hep birlikte pasta kesen müdürlük personeli, 166’ncı kuruluş yıldönümünü kutladılar. Kutlama programına Çerkezköy Tapu Kadastro Müdürü Raziye Muslu ve  Müdür Yardımcısı Dilek Avcı da katıldı.


Haber / Asim YAVUZ