Söz gençlerde

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında önceki gün saat 10.00’da Belediye Meclis Salonu’nda Gençlik Meclisi toplandı.

EĞİTİM 22.05.2013 19:49:00 0
Söz gençlerde

GENÇLERE VERDİĞİ ÖNEMİ GÖSTERDİ

Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, Gençlik Meclisi toplantısına katıldıkları için öğrencilere teşekkür ederek “Eğer bir ülkenin gençleri ülkenin temel sorunlarını kendi eğitim süreçleri içerisinde değerlendirme çabası içerisinde olurlarsa ve ileriye dönük meslek belirlemelerinde kendi kişisel özelliklerine göre mesleklerini seçebilirlerse o ülkede birçok sorunun çok daha rahat çözüleceğine inanıyorum. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, gençlere vermiş olduğu önemi hem Gençliğe Hitabesi’nde hem de gençlere armağan etmiş olduğu bayramla çok net bir şekilde ifade ediyor” dedi.


BİLGİSAYARIN ARTIRILMASINI İSTEDİLER

İpsala Anadolu Lisesi ve Şehit Er Mustafa Aydın Çok Programlı Lisesi’nden öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen meclis toplantısının başkanlığını İpsala Anadolu Lisesi öğrencisi Sevtap Gülen, kâtip üyeliklerini ise İpsala Anadolu Lisesi’nden Cansu Başer ve Şehit Er Mustafa Aydın Çok Programlı Lisesi’nden Burak Özcan yaptı. Öğrenciler, okullar için istek ve gereksinimlerini ve İpsala için beklentilerini tartıştılar. Öğrencilerin, okullar hakkındaki beklentilerinde; okullar için dilek istek kutularının yapılması, fizik, kimya, biyoloji derslerinin arttırılması, okul kantinlerinde yaşanan sorunlar, bilgi yarışmalarının arttırılması, okullardaki boş derslerin giderilmesi, kadrolu öğretmen eksikliklerinin giderilmesi, Anadolu Lisesi pansiyonunun sıcak su sorunu, kütüphanelerin yenilenmesi ve ansiklopediler yerine bilgisayarların arttırılması konularında isteklerini dile getirdiler.


Haber / Menşure KARDEŞ