Yenilenen içme suyu deposunu yerinde incelediler

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından bakım ve onarımı yaptırılan Siğilli Köyü’ndeki İçme Suyu Deposu gezilerek yerinde incelemelerde bulundu.

YAŞAM SAĞLIK 22.05.2013 19:02:00 0
 Yenilenen içme suyu deposunu yerinde incelediler

İNCELEME YAPTILAR

Önceki gün saat 14.30’da Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı Başkanlığında, Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Serbes ve Sebahattin Karaman, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdür Vekili Metin Öztoprak, Özel İdare Şantiye Şefi Mustafa Erek, Şabanmera Köyü Muhtarı Mustafa Çetiner, Yüklenici Firma Sahibi Adnan Vural Siğilli Köyü’nde bakım ve onarımı tamamlanarak hizmete sunulan içme suyu deposunu yerinde inceledi.


YAKINDAN İLGİLENECEĞİM

Kaymakam Dınkırcı ve Encümen Üyeleri, içme suyu deposunun çalışmaya başladığını yerinde görerek. Kalan eksikliklerin yüklenici firma tarafından bir an önce tamamlanması istendi. Köy Muhtarlığından su deposunun bakım, onarımın ve korunmasının sürekli hale gelmesi talep edildi. Ayrıca vatandaşlarla bir araya gelen Dınkırcı, eğitiminde sürekliliğin önemini vurgulayarak çocuklarını okula göndermelerini istedi. Köyün diğer sorunları ile ilgili tespitlerde bulunarak yakından ilgileneceğini belirtti.


Haber / Menşure KARDEŞ