6. Bahar Şenlikleri başladı

Kırklareli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen 6. Bahar Şenlikleri önceki gün başladı. Şenlik açılış töreni Atatürk Anıtı

KÜLTÜR SANAT 22.05.2013 18:55:00 0
6. Bahar Şenlikleri başladı

 

AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Binası önünde Öğrenci Konseyi Başkanı Ekrem Fidan ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Aykaç’ın açılış konuşmalarının ardından Kırklareli Üniversitesi Halk oyunları ekibi Kırklareli yöresine ait oyunlarıyla, İstanbul Büyükşehir Belediyesi  "Mehteran Ekibi" gösterileriyle, Üniversitemizde Kırklereli Üniversites öğrenim gören misafir Türkmen öğrencilerin danslarıyla, Kırklareli Fahri Kasapoğlu Ortaokulu "Çiftetelli" oyunuyla, Üniversitemiz Kırklereli Üniversitesi Modern Dans Kulübü'nün dans gösterileriyle ve şenlik pilavının ikram edilmesiyle açılış programı sona erdi.


TİYATRO GÖSTERİSİ SUNULDU

Programın devamında Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı ve Çocuk Gelişimi Programı, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı ve Tekstil Teknolojisi Programı ve Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü tarafından sergi açılışı gerçekleştirildi. Şenlik programının devamında Kültür Merkezinde, Modern Dans Kulübü tarafından modern ve latin dans gösterisi, "Olağan Şüpheliler" adlı film gösterimi ve Tiyatro Kulübü tarafından "Başarılarımı Karıma Borçluyum" adlı tiyatro gösterisi yapıldı.


Haber / Gülay YİĞİT SEZEN