Engelliler Safranbolu’yu gezdi

Daha önce gazileri ve ailelerini Çanakkale’ye gönderen Karaağaç Belediyesi, bu kez de beldede yaşayan engelli vatandaşlar için Safranbolu gezisi organize etti.

GÜNDEM 22.05.2013 00:27:00 0
Engelliler Safranbolu’yu gezdi
 BAŞKAN YÜCEL YOLCU ETTİ
Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel ve Kapaklı Engelliler Derneği tarafından düzenlenen ''Safranbolu, Karabük, Amasra'' gezisine katılanlar önceki akşam aat 23:30'da Belediye Başkanı Yücel tarafından yolcu edildiler. Dr.Özkan Yücel, geziye katılanlara kazasız belasız hayırlı yolculuklar ve güzel bir gezi dileklerini iletti.
 
TARİHİ VE TURİSTLİK YERLERİ GEZDİLER
Sabah saatlerinde Safranbolu'da olan vatandaşlar burada tarihi ve turistik yerleri gezdi. Gece de Safranbolu'da konaklayan ekip, sabah Amasra ve Karabük'te önemli yerleri gezdikten sonra Karaağaç'a geri döndü.
 
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Beldedeki engelli vatandaşlara her konuda destek olduklarını ifade eden Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, “Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır. Bu nedenle Karaağaç Belediyesi olarak biz, engelli vatandaşlarımızın hayatını bir nebze dahi kolaylaştırmak, onları sosyal yaşama dahil etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER