Gökçağ Tekstil çalışanlarının piknik keyfi

Gökçağ Tekstil tarafından Saray Lala Dere piknik alanında önceki gün düzenlenen ve fabrika çalışanlarının aileleriyle birlikte katıldığı piknik gün boyu sürdü. Pikniğe katılan herkesin gÃ?

GÜNDEM 21.05.2013 23:59:00 0
Gökçağ Tekstil çalışanlarının piknik keyfi
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Gökçağ Tekstil yöneticileri, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da düzenledikleri piknik organizasyonunda çalışanları ile bir araya geldi.
 
GELENEKSEL HALE GETİRMEK İSTİYORUZ
Yoğun iş temposundan bir an olsun kurtulmak ve yazın gelişini kutlamak, Gökçağ Tekstil çalışanları ve ailelerinin tanışması amacıyla geçen yıl başlatılan piknik organizasyonunun, bu yıl olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da düzenlenmesini istediklerini söyleyen İşletme Müdürü Talip Akar, “Pikniğimizde herkesin eğlendiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah seneye yine çalışanlarımızla aynı şekilde bir araya gelebiliriz. Pikniğimizi geleneksel hale getirmek istiyoruz” diye konuştu.
 
ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR DÜZENLENDİ
Gökçağ Tekstil tarafından fabrika çalışanları ve ailelerinin tanışıp kaynaşması ve morallerinin artırılmasına yönelik bu yıl ikincisi düzenlenen piknik etkinliğine yaklaşık 500 kişi katıldı. Çeşitli yarışmaların düzenlendiği piknik organizasyonunda birinciler ödüllendirildi. Çuval yarışında birinci olan Ali Köse, İp Çekme yarışında birinci olan Mustafa Sarvaç, Yumurta Taşıma yarışında birinci olan Ekrem Bengi, Sandalye Kapma yarışında birinci olan Ali Köse ve Ses yarışmasında birinci olan Adem Özbay’a Gökçağ Tekstil İşletme Müdürü Talip Akar tarafından çeşitli ödüller verildi.
 
AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMEK
Gökçağ Tekstil çalışanlarıyla birlikte gerçekleştirilen piknik etkinliğiyle, birlik beraberlik ortamının sağlanmasını hedeflediklerini söyleyen Gökçağ Tekstil İdare Müdürü Bülent Öztürk, “Bu tür organizasyonlar, arkadaşlık ortamının güçlenmesini sağlar. Biz bu etkinlikle çalışanlarımızın ailelerinin tanışmasını ve personelimizin ailesi ile birlikte güzel bir hafta sonu geçirmesini sağlamayı amaçladık” dedi. Öztürk, düzenlenen etkinliğe katılan herkese kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ