Kırklarelililer yemekte bir araya geldi

Kapaklı’da kısa bir süre önce kurulan Kapaklı Kırklarelililer Derneği tarafından önceki akşam saat 20.00’da Business Otel’de yemek düzenlendi.

GÜNDEM 19.05.2013 21:26:00 0
 Kırklarelililer yemekte bir araya geldi
HALKA AÇIK FESTİVAL DÜZENLENECEK
Yemekte konuşan dernek başkanı Ülkü Pehlivan, her partiye eşit mesafede olduklarını ifade etti. Kapaklı’da ihtiyaç sahibi tüm Kırklarelililere ulaşacaklarını söyleyen Pehlivan “İhtiyaç sahibi öğrencilerine çocuklarına burs vereceğiz. Halka açık bir festival de düzenlemeyi planlıyoruz” dedi. Pehlivan, derneğin yemeğine katılan herkese teşekkür etti.
 
SİYASİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Geç saatlere kadar devam eden yemeğe AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, İlçe Başkanı Yardımcısı Efes Aslan, AK Parti Gazi Osmanpaşa Eski Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydın, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Doğaç, İrfan Demir, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mustafa Üstün, Kapaklı Kırklarelililer Derneği Kurucu Başkanı Kader Şukla, Kırklarelililer ve çok sayıda davetli katıldı. 
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ