Yeni bir heyecan katmak istiyoruz

26 Mayıs’ta yapılacak olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 4. Gruptan bağımsız meclis üyesi adayı olan Erol Buz, Trakyum Lokantası’nda ÇTSO 4. Grup Üyeleri için kahvaltı düzenledi

GÜNDEM 19.05.2013 21:08:00 0
Yeni bir heyecan katmak istiyoruz
Yaklaşan ÇTSO seçimleri nedeniyle, seçim arenası hareketleniyor. 4. Gruptan meclis üyesi adaylığını açıklayan Buz, önceki sabah, grup üyesi seçmenlerle kahvaltıda bir araya geldi.
 
KAVHALTIDA BİR ARAYA GELDİLER
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 4. Gruptan meclis üyeliğine aday olan Buz, kendi başkalığında oluşturulan ÇTSO 4. Grup Bağımsız Beyaz Listeyi tanıttı. Meclis üyeliğine aday olduğunu ifade eden Buz “Üyelerimizin göstereceği teveccüh ile seçildiğimiz taktirde hedeflerimiz ve yapacaklarımızı sizlerle paylaşmak istedik. Bizler meslek guruplarının işlerini kolaylaştırmak, üyelerin karşılaştıkları sorunların çözümü için gereken her bilgiye odamız aracılığı ile ulaşabilmelerini sağlamak için adayız” diye konuştu.
 
HİZMET YARIŞINDA BİZDE VARIZ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının başta Çerkezköy, Kapaklı ve Saray olmak üzere bölgenin ekonomik gelişiminden sorumlu olduğunu ifade eden Erol Buz “ÇTSO olarak eğitimden sağlığa, kültür sanat yaşamından tüm sosyal sorunlara destek olmuş ve olmaya da devam edecektir. Makamlar amaç değil, araçtır. Hizmetin aracıdır. Kentimize ve yaşadığımız toplumumuza hizmet etmek için aslında sıfatlara ihtiyaç yoktur. Bu bir sıfat yarışı değil, hizmet yarışıdır” dedi.
 
ÜYELERİN SORUNLARIYLA İLGİLENMEDİLER
Son dönemde görev yapanların bir kez olsun sanayici ve esnafı bir araya toplayıp sorunlarıyla ilgilenmediğini sözlerine ekleyen Erol Buz “Sanayici ve esnafı bir araya toplayıp, bir derdiniz var mı, bir sıkıntınız var mı bir öneriniz var mı diye sorulmamıştır. Her geçen gün prestij kaybeden, kavgaların odağında olmaktan kurtulamayan ÇTSO’ya yeni bir soluk, yeni bir heyecan katmak istiyoruz. Bizim hedeflediğimiz çözüm yöntemleri şahısların değil, bölgenin kalkınmasına yönelik projelerden oluşuyor. Kişilerin değil, tüm bölgenin menfaatlerini ön planda tutmak için bu yola çıktık. Bu yüzden sadece bir sektörü değil, tüm sektörlerin gelişimini ve kalkınmasını sağlamayı kendimize görev edindik” diye konuştu.
 
BEYAZ SAYFA İÇİN BEYAZ LİSTE
Çok zor ve meşakkatli bir göreve talip olduklarını da sözlerine ekleyen Erol Buz “Bu zor göreve bizleri layık gören ve destek veren siz değerli dostlarımızın yüzünü kara çıkartmayacağımızın bilinmesini istiyorum. Çünkü biz üstümüze aldığımız sorumluluğun bilinciyle hareket edecek ve çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Kendi içimizde sağlamış olduğumuz birlik ve beraberliğin odamıza çok şeyler kazandıracağının farkındayız. Şimdiye kadar bizlere gösterdiğiniz teveccühü sandığa yansıtarak kendinizi meclise taşımanıza talibiz. Bizleri göreve getirdiğinizde kendinizi göreve getirmiş olacaksınız. Beyaz bir sayfa için beyaz bir liste sunuyoruz” dedi. Beyaz listede Yağmur İnşaat’tan Hanifi Yüzbaşı, Çakır Kardeşler’den Oktay Çakır, Atay İnşaat’tan Hayrettin Atay, Bora İnşaat’tan İrfan Bora, Ara Yapı’dan Mehmet Aratemur, Boykar İnşaat’tan Kadri Uçkun yer alıyor.
 
Haber / Asim YAVUZ