Türk Sanat Müziği Korosu’ndan bahar konseri

Hayrabolu Belediyesi Türk Sanat Müziği korosunun verdiği konser vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. Sadi Kıyak Öğretmenevinde halka açık konserde, Şef Şefkat Güler yönetimindeki koro Türk Sanat MÃ

GÜNDEM 19.05.2013 20:39:00 0
 Türk Sanat Müziği Korosu’ndan bahar konseri
5 AYLIK BİR ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ
Konser sonunda konuşan Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, 5 aylık bir çalışmanın ürünü olan koronun elemanları arasında ev hanımı, öğretmen, veteriner, gazeteci, polis, bankacı, subay, öğrenci, esnaf kişilerden oluştuğunu ifade ederek; “Koromuz Belediye Başkanlığımız çatısı altında gönüllülük esasına göre sürdürülen çalışmalar sonucunda ortaya çıkmıştır. Koromuzun biz izleyenlere yaşatmış oldukları bu müzik ziyafeti için görev alan arkadaşlarımızı, koromuzun şefini, saz arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Belediye olarak her zaman kültürel ve sosyal faaliyetlerimizi bundan sonrada devam ettireceğiz” dedi.
 
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Hayrabolu Belediyesi Türk Sanat Müziği korosunda görev alan başta Koro Şefi Şefkat Güler ve koro ekibine başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi. Konsere; Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Şevki Ünlü, Belediye Başkanı Hasan İrtem, Cumhuriyet Savcısı Veysel Değirmenci, Hakim Mehmet İkbal Gültekin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yaşar Mercan, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
 
Haber / Menşure KARDEŞ