Kamu kurumlarına ve KOBİ’lere sunduğu hizmetleri tanıttı

Türk Telekom’un ilki Tekirdağ’da yapılan “Kurumsal Müşteri Günleri” etkinliğinde kamu kurumlarına, kurum çalışanlarının ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran çözümler tan?

GÜNDEM 17.05.2013 20:03:00 0
Kamu kurumlarına ve KOBİ’lere sunduğu hizmetleri tanıttı
 KURUMSAL MÜŞTERİ GÜNLERİ BAŞLADI
Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom’un düzenlediği “Kurumsal Müşteri Günleri” etkinliği Tekirdağ’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak ve mükemmel hizmet anlayışı vizyonuyla düzenlenen etkinlikte, Türk Telekom’un kamu kurumları ve KOBİ’ler için önemli fırsatlar içeren ve hayat kolaylaştıran hizmetleri tanıtıldı. Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanlığı tarafından organize edilen “Kurumsal Müşteri Günleri” Tekirdağ etkinliğine, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, SGK İl Müdürü Mahmut Kotan, Tekirdağ Defterdarı Yusuf Atılğan, Tekirdağ PTT Başmüdürü M. Tayyip Kırşan, Kumbağ Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, TREDAŞ İl Müdürü Turan Avcı, kamu bankaları müdürleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yetkilileri ve Avrupa Serbest Bölge, Çerkezköy OSB, Çorlu Deri OSB ve bölgede bulunan 7 Islah OSB firmaları da katıldı.
 
37 BİN OKULU İNTERNETE BAĞLIYORUZ
Toplantıda, Türk Telekom’un bilgi ve iletişim teknolojileri ile kamu kurumlarının ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran, hepsi birer marka niteliği kazanmış e-devlet hizmetleri ile kamu sektörüne özel çözümleri tanıtıldı. Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Dilek Çetintaş, başta e-devlet projeleri olmak üzere alanında örnek, markalaşmış, hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısını Türk Telekom’un sağladığını ve sektörlere çözümler ürettiklerini belirtti. Eğitim sektöründe, Türk Telekom Grubu olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı 37 bin okulu internete bağladıklarını ifade eden Çetintaş “Aynı zamanda Fatih Projesi’nin ilk fazında 2.236 okulun intranet bağlantısının kurulumlarını sürdürüyoruz” dedi.
 
SANAYİCİLERLE DE TOPLANTI YAPTILAR
Türk Telekom yetkilileri, kamu kurumları temsilcileriyle yapılan toplantının ardından, öğleden sonra Tekirdağlı KOBİ temsilcileri ile başta Avrupa Serbest Bölge, Çerkezköy OSB, Çorlu Deri OSB ve bölgede bulunan 7 Islah OSB firmalarının da bulunduğu bir toplantı yaptı.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN