TRAKYAKENT'in yeni yönetimi toplandı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT'in yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısı Birlik Merkezi'nde gerçekleştirildi. Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın rahatsızlığı nedeni ile katılama

GÜNDEM 17.05.2013 19:06:00 0
TRAKYAKENT
BU GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEKLER
Önceki gün gerçekleştirilen toplantıya Trakyakent Başkan Vekili Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Birlik Encümen Üyeleri Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ve Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz ile Birlik Müdürü Sinan Çetiz ve Birlik personeli katıldı. Toplantının açılış konuşması Birlik Başkan Vekili Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe tarafından yapıldı. Başkan Tepe konuşmasında; “Trakyakent’in yoğun çalışma sürecinde başarılar diliyorum. Kendileri bu görevi en iyi şekilde yerine getireceklerdir” dedi.
 
HİÇBİR ÇALIŞMADA ZİYARETÇİ OLARAK YER ALMADIK
Birlik Müdürü Sinan Çetiz de toplantıda yaptığı konuşmada; “Trakyakent Belediyeler Birliği olarak 2012 yılını oldukça yoğun çalışma programlarını gerçekleştirdik. 2013 yılında da aynı hızda bir faaliyet programını meclisimiz onayladı. Yeni encümen döneminde aynı etkinlik ile bu programı da uygulayacağız” dedi.
 
2012 YILINDA OLUŞTURDUĞUMUZ YOL HARİTAMIZ HAZIR
Tarihi Kentler Birliği adına ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteğiyle, ÇEKÜL Vakfı tarafından hazırlanan Trakya Ağ Planı, Trakya Birleştirici Güç Strateji Planı, Temel Stratejiler, Kültürel Miras ve Sürdürülebilir Kalkınma için Verilen Fonlar ve Yönetim Çerçevesi konularında Tarihi Kentler Birliği yetkilisi Moralı tarafından detaylıca bilgilendirme yapıldı.
 
Haber / Gökhan TEKER