Köylere parke taşı alınacak

Enez Kaymakamı Fatih Baysal önceki gün İlçe Milli Eğitim Toplantı Salonunda Köy Muhtarları ile toplantı düzenledi.

GÜNDEM 17.05.2013 07:10:00 0
Köylere parke taşı alınacak
100 BİN TL ÖDENEK
İl Genel Meclis Üyeleri Coşkun Erkılıç ve Erol Açık, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yasin Samuk’un da katıldığı toplantıda gündemde köylere parke taşı alımı, tarla ve köy içi yolların düzeltilmesi konuları yer aldı. Kaymakam baysal, Edirne Valiliği tarafından 100 bin TL ödenek gönderildiğini, bu ödenek ile ilçede bağlı köylerde yol ve meydan düzenlemelerinde kullanılmak üzere parke taşı alınacağını ifade etti. Köy muhtarlarından alınan talepler doğrultusunda yapılan çalışmaların ardından ödeneğin en olumlu şekilde kullanılacağını belirten Baysal, bu çalışmaların 1 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.
 
STABİLİZE YOLLAR DÜZELTİLECEK
Diğer bir gündem maddesi olan köy içi stabilize yollarının düzeltilmesi işiyle ilgili olarak da, Edirne İl Özel İdaresi tarafından gönderilecek olan araçlar ve iş makineleriyle tüm köylerin bozuk olan köy içi yollarının düzeltileceğini ifade eden Kaymakam Baysal, köy muhtarlarından talep toplayıp çalışma planı yapılarak İl Özel İdaresine bildirileceğini, 15 gün içinde de bu çalışmaların başlayacağını ifade etti.
 
SORUNLARI DA DİNLEDİ
Köy muhtarları ile gerçekleşen toplantıda köylerle ilgili sorunları da dinleyen Baysal, ilçeye yapılan bu yardımlardan dolayı Edirne Valisi Hasan Duruer’e teşekkür etti.
 
Haber / Gökhan TEKER