Kent Meydanı 19 Mayıs’a hazırlanıyor

Kapaklı Belediyesi ekipleri ilçe sakinlerinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı rahat bir şekilde izleyebilmeleri için Kent Meydanı’nda bulunan beton tribüne yaklaşık 500 adet plastik koltuk monte ediyor.

GÜNDEM 16.05.2013 01:29:00 0
Kent Meydanı 19 Mayıs’a hazırlanıyor
PLASTİK KOLTUKLARLA DONATILIYOR
Kapaklı Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi kutlamalar için yıkılan eski belediye binasının yerine Kent Meydanı yapıldı ve milli bayramların burada kutlanmasına karar verildi. Vatandaşların kutlamalara daha rahat bir şekilde katılım gösterebilmesi için de Kent Meydanı’na tribün inşa edildi ve ilçenin ilk milli bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı burada coşkulu bir şekilde kutlandı. Kapaklı Belediyesi şimdi de, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında vatandaşın gösterileri daha rahat bir şekilde izleyebilmesi amacıyla tribünleri plastik koltuklarla donatıyor. 
 
19 MAYIS DAHA COŞKULU KUTLANACAK
Türkiye’nin en yeni ilçeleri arasında yer alan Kapaklı’nın, ilçe olarak kutladığı ilk milli bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başarılı bir organizasyona imza attığını belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenecek olan kutlama programı çok daha kaliteli ve coşkulu olacak. Belediye olarak Kapaklı halkının 19 Mayıs Cuma günü unutamayacakları bir gün geçirmeleri için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ