Balkan Türklerinden teşekkür yemeği

Çerkezköy Balkan Türkleri Derneği tarafından geçtiğimiz günlerde Bulgaristan’da yapılan seçim kapsamında Çerkezköy ve Kapaklı’da kurulan sandıklarda görev alan dernek üyelerine yönelik teş

GÜNDEM 16.05.2013 01:22:00 0
Balkan Türklerinden teşekkür yemeği
KENDİME 4 KİŞİYİ ÖRNEK ALDIM
Çerkezköy Balkan Türkleri Derneği tarafından düzenlenen teşekkür yemeğine, dernek üyeleri eşleri ile birlikte katıldı. Yemekte Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya derneğe olan katkılarından dolayı çiçek verildi. Düzenlenen organizasyondan dolayı Dernek Başkanı Turgut İleri’ye teşekkür eden Başkan İrfan Mandalı, 2014 Yerel Seçimleri’ne kadar görevinin başında olduğunu ve halkın teveccüh göstermesi halinde başkanlık görevine devam edeceğini dile getirdi.
 
SİYASETİ BIRAKMA LÜKSÜM YOK
Siyasi hayatı boyunca dört kişiyi kendine örnek aldığını söyleyen Başkan Mandalı, bu kişilerin başında Alparslan Türkeş, Bülent Ecevit, Süleyman Demirel ve Necmettin Erbakan’ın geldiğini ifade etti. Mandalı, “Bu dört büyük liderden üçünü siyasetten ölüm ayırdı. Süleyman Demirel ise hala siyasetin içindedir. Çünkü bir insan halka mal olduktan sonra ‘Ben siyaseti bırakıyorum’ deme lüksüne sahip değildir” diye konuştu.
 
OY ORANI 3 PUAN DÜŞTÜ
Bulgaristan’daki seçimlerde Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisinin beş ilde birinci olarak parlamentoya girmeye hak kazandığını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, partinin oy oranındaki düşüşe dikkat çekerek, “Oy oranında yaklaşık 3 puanlık bir düşüş oldu. Bu parlamentoya girecek milletvekili sayısını olumsuz etkileyecektir. İnşallah bundan sonraki seçimlerde üyelerinin çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu HÖH daha başarılı sonuçlar elde eder ve parlamentoda kardeşlerimizi daha iyi temsil etme imkanına sahip olurlar” dedi.  
 
BİR SEÇİMİ DAHA GERİDE BIRAKTIK
Bugüne kadar vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı tüm Balkan Türkleri Derneği üyeleri adına Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür eden dernek başkanı Turgut İleri ise “Balkan Türkleri, birlik ve beraberlik içinde bir seçimi daha başarılı bir şekilde geride bırakmıştır.” dedi. Çerkezköy ve Kapaklı’da ikamet eden Balkan Türklerinin her zaman olduğu gibi yine duyarlılığını gösterdiğini belirten İleri, gerek oy kullanan gerekse sandıkta görev alan herkese teşekkür etti 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ