Onların, hayatımızın içinde olmasını istiyoruz

Tekirdağ Kent Konseyi Engelliler Bileşenleri'ne bağlı dernek yöneticileri, 10-16 Mayıs “Engelliler Haftası” kutlama programları kapsamında, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’a nezaket ziyaretind

GÜNDEM 16.05.2013 00:52:00 0
Onların, hayatımızın içinde olmasını istiyoruz
EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİLER
Ziyarete; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama, Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Emine Güvencin, Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi (TEKOMER) sorumlusu Murat Yıldız, ZİÇEV Tekirdağ Şubesi Başkanı Rukiye Güneş, Tekirdağ Kardelen Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Balcı, Tekirdağ Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Ayşe Akgül Dönder ile beraberinde gelen engelli çocuklar katıldı.
 
GÜZEL ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Ali Yılmaz “Engelliler Haftası bizim için çok önemli. Engellilerin hayatımızın içerisinde olmasını istiyoruz. Onlarla birlikte hayatı paylaşmalıyız. Engellilerimizle ilgilenen ailelerimiz, derneklerimiz ve kurumlarımız çok güzel çalışmalar yürütüyor. Engelli vatandaşlarımızın sorunları ile ilgilenen herkesi takdir ediyorum. Göstermiş oldukları özveriden dolayı da teşekkür ediyor ve bu vesile ile tüm engellilerin Engelliler Haftasını kutluyorum” dedi. Ayrıca Emniyet Müdürü Ali Yılmaz engelli çocuklara şapka ve çeşitli hediyeler verdi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ