Belediye 45 engelliyi Safranbolu’ya gönderecek

Bir süre önce gaziler için Çanakkale gezisi düzenleyen Karaağaç Belediyesi, bu kez de beldede yaşayan 45 engelli vatandaş için 18-20 Mayıs tarihlerinde Safranbolu ve Amasra gezisi düzenleyecek. Karaağaç Belediye

GÜNDEM 14.05.2013 21:57:00 0
Belediye 45 engelliyi Safranbolu’ya gönderecek
Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, dün saat 11.00’da makamında yaptığı açıklamada 45 engelli vatandaş için bir gezi programı düzenlediklerini ifade etti.
 
18 MAYIS AKŞAMI YOLA ÇIKACAKLAR
Karaağaç Belediyesi olarak ‘Engelliler Haftası’ dolayısıyla 45 engelli vatandaş için gezi programı hazırladıklarını dile getiren Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, “45 engelli vatandaşımız, 18 Mayıs akşamı saat 23.00’da Safranbolu’da doğru yola çıkacak. 19 Mayıs sabahı Safranbolu’ya varacak olan engelli vatandaşlarımız, gün boyu burada gezerek geceyi Safranbolu’da geçirecek.” dedi. Engelli vatandaşların 20 Mayıs sabahı Amasra’ya geçeceğini ve burada şehri gezdikten sonra tekne turu yapacağını belirten Yücel, 20 Mayıs akşamı heyetin Karaağaç’a doğru yola çıkacağını ifade etti. 
 
DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Beldedeki engelli vatandaşlara her konuda destek olduklarını söyleyen Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, “Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır. Bu nedenle Karaağaç Belediyesi olarak biz, engelli vatandaşlarımızın hayatını bir nebze dahi kolaylaştırmak, onları sosyal yaşama dahil etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ