Kapaklı’ya lunapark geliyor

Türkiye’nin en genç ilçesi Kapaklı’da Beyaz Saray Düğün Salonu bahçesinde açılacak olan lunapark, yaz tatilinde iyi vakit geçirmek isteyen öğrencilerin ve ailelerinin uğrak yeri olacak.

GÜNDEM 13.05.2013 22:46:00 0
Kapaklı’ya lunapark geliyor
Yaklaşık 50 gün boyunca Kapaklı halkına hizmet verecek olan Özcan Lunapark’ın kurulum çalışmalarına, dün Kapaklı Beyaz Saray Düğün Salonu’nun bahçesinde başlandı.
 
EN ÇOK GENÇLER SEVİNECEK
Kapaklı’da Haziran Ayı sonuna kadar kalacak olan eğlence merkezi en çok Kapaklı'da gidilecek ve eğlenilecek bir yer olmadığından şikâyetçi olan gençlere yarayacak. Kapaklı'daki lunaparkta çarpışan oto, gondol, helikopter, elma kurdu, konvoy, balerin, sinbad, pikamun, çocuk cipi, penaltı atışları, hediyeli tüfek atışı reyonları ve buna benzer birçok oyun, eğlence araç gereci yer alacak.
 
HER BÜTÇEYE UYGUN LUNAPARK
Her sezon başta Tekirdağ olmak üzere Trakya’nın birçok yerine gittiklerini söyleyen Özcan Lunapark işletme sahibi Volkan Pul, bu hafta sonu itibariyle Kapaklı’da lunaparkı halkın hizmetine açacaklarını belirtti. Her bütçeye uygun bir lunapark olarak faaliyet gösterdiklerini ifade eden Pul, “Aileler çocukları ile birlikte gönül rahatlığıyla lunaparkımıza gelerek, gönüllerince eğlenebilir. Haziran ayı sonuna kadar her gün sabah 11.00'den gece 00.00'ye kadar Beyaz Saray Düğün Salonu bahçesinde insanlara hizmet vereceğiz. Herkese şimdiden iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ