Dallık Şenliği düzenlendi

Keşan’da önceki gün Keşan Belediyesi ve Mecidiye Belediyesi dallık şenliği düzenledi. Mecidiye Beldesi’nin düzenlemiş olduğu dallık şenliğine, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Cumh

GÜNDEM 13.05.2013 21:32:00 0
Dallık Şenliği düzenlendi
ŞENLİKLERE KATILDI
Kaymakam Bekir Dınkırcı’nın ilk ziyareti, Mecidiye Beldesi’nin Mecidiye’de düzenlemiş olduğu dallık şenliği oldu. Burada Mecidiye Belediye Başkanı Recep Çınar ve beraberindekiler tarafından karşılanan Dınkırcı, Keşan Belediyesi’nin Kılıçköy ormanlık alanında düzenlemiş olduğu dallık şenliğine katıldı. Burada kendisini Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan ve beraberindekiler karşıladı.
 
AMAÇ BAHARIN GELİŞİNİ MÜJDELEMEK
Buradaki şenliğe Keşan Belediyesi İdari Kadrosu, Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı, Yenimuhacır Belediye Başkanı Recep Ordu, CHP Keşan İlçe Başkanı Ufuk Kanışkan ve davetliler katıldı. Kaymakam Bekir Dınkırcı, “Dallık şenliği bu bölgenin kültüründe, özünde var. Dallık şenliğinin amacı baharın gelişini müjdelemek, birlik ve beraberliği pekiştirebilmek. Burada binlerce insan var. Bu vesile ile insanlar bir araya geliyor, temiz hava ile buluşuyorlar. Keşan gelişen dönüşen bir yer. Özellikle tarımı, hayvancılığı, ticareti ve turizm acısından daha ileri noktalara gidebilecek bir yer. Turizm acısından bölgemizde sadece 13 bin yazlık var. Turizmci işadamlarımızı bölgeye yatırım yapmaya davet ediyoruz. Tarım ve hayvancılıktaki potansiyelimiz belli eğer açık ve yarı açık hayvan işletmeleri veya tarımsal işletmeler bazında değerlendirmek isteyen yatırımcılara kapımız açık. Bu şenliğin düzenlenmesinde başta belediye başkanlarımız olmak üzere emek, destek ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN