Şüpheli intihar

Çerkezköy’de Atatürk Caddesi Gökçe Sokak üzerinde bulanan bir binanın 3’üncü katındaki dairede bakıcılık yapan 31 yaşındaki Şadiye Mete, dün saat 15.30 sıralarında kendini pencereden boş

GÜNDEM 13.05.2013 01:09:00 0
Şüpheli intihar
BUNALIMA GİRDİ KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI
Bakıcılık yaptığı evde bunalıma giren ve cama çıkarak kendini 3. kattan aşağı bırakan Şadiye Mete, düştüğü beton zeminde kanlar içinde kaldı. Durumu fark eden bina sakinleri hemen 112 Acil Servis ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini aradı. 112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalede Şadiye Mete’nin hayatını kaybettiği belirtildi.
 
EVE ÇİLİNGİR YARDIMIYLA GİRİLDİ
Polis ekipleri, içeriden kilitli olan kapıyı çilingir yardımıyla açarak eve girdi. Mete’nin çantasından kimlik çıkmayınca polis ekipleri, Şadiye Mete’nin bakıcılık yaptığı ev sahibinin Kapaklı’daki kuaför salonuna gitti. Ev sahibinin taksi durağını aramalarını söylemesi üzerine Şadiye Mete’nin kimliğine ulaştı. Olay yerine gelen taksi şoförü kimliği polis ekiplerine teslim ederek yaşadığı olayı anlattı.
 
BİLEZİK SAHTE ÇIKTI
Taksi şoförünün iddialarına göre Şadiye Mete, cenazesi olduğunu söyleyerek önceki gün Köşem Taksi durağından 150 TL karşılığında kendisi ile anlaşıp, İstanbul’a gitmek istediğini söyledi. İstanbul Esenler Otogarına gelindiğinde Şadiye Mete’nin parasının olmadığını, borcunu kolundaki bileziği bozdurarak ödemek istediğini söylediğini iddia eden taksi şoförü, Mete ile birlikte gittiği kuyumcuda bileziğin sahte olduğunu öğrenince şikayetçi olmak istediğini, bunun için Şadiye Mete ile birlikte Esenler Polis karakoluna gittiğini belirtti. Burada taksi şoförüyle anlaşan Şadiye Mete parasını en geç Pazar akşamına kadar ödeyeceğini belirterek, kimliğini taksiciye teslim etti.
 
İNTİHAR SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR
Olay yerine gelen Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk intihar olayı ile ilgili incelemelerde bulundu. Cumhuriyet Savcısı Öztürk, konunun araştırılması için geniş çapta soruşturma başlatırken, Şadiye Mete’nin cesedi ise kesin ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ