Vergi İdaresi’nin Meslek Yüksekokulu Mezunlarına Bakışı

Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen 'İş Hayatı Meslek Yüksekokulu Mezunlarından Neler Bekliyor' etkinliklerden ikincisi olan “Vergi İdaresi’nin Meslek Yüksekokulu MezunlarÄ

GÜNDEM 12.05.2013 23:32:00 0
Vergi İdaresi’nin Meslek Yüksekokulu Mezunlarına Bakışı
MALİYECİLİĞİ ANLATTILAR
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programının katkıları ile düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, Tekirdağ Vergi Dairesi Grup Müdürü Şenol Gelen ve İnsan Kaynakları Müdürü Sibel Karaali katıldı. Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, konferansta öğrencilik döneminde kişinin kendine belirleyeceği hedeflerin, kariyer yolunda belirleyici etkenlerden biri olacağını ve bu hedefe uygun hareket etmeleri gerektiğini belirterek, maliyecilik mesleği ile ilgili genel bilgiler verdi.
 
KARİYER YOLLARI
Vergi Dairesi Grup Müdürü Şenol Gelen ve İnsan Kaynakları Müdürü Sibel Karaali ise Vergi Müfettişliği ve Gelir Uzman Yardımcılığına giriş ve kariyer yolları hakkında gerçekleştirdikleri sunumlar ile bilgi verdi. Konferansın ardından Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan günün anısına Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel’e plaket takdim etti.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN