Eğitim yöneticileri toplandı

Daha önce değişik tarihlerde 2 kez düzenlenen 'Eğitim Yöneticileri Toplantıları'nın 3.sü, Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binası Konferans Salonunda Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın başkanlı

GÜNDEM 9.05.2013 20:26:00 0
 Eğitim yöneticileri toplandı
GENEL DEĞERLENDİRME YAPILDI
Vali Yardımcısı Zeki Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Eğitim Denetmenleri Başkan ve Yardımcıları, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, il genelindeki tüm resmi ve özel okulların müdürleri, bağlı kurum ve kuruluş müdürleri ile eğitim sendikalarının başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan Vali Ali Yerlikaya, daha önce Eğitim Yöneticileri Buluşmaları adı altında 2 kez aynı mekanda toplandıklarını, şu anda gerçekleştirilen 3. toplantıda daha önceki çalışmaları da kapsayan genel bir değerlendirmenin yapıldığını, ancak asıl değerlendirmenin tüm bir yılı kapsayacak şekilde olacağını, bu toplantının ise 4. buluşmanın yapılacağı Haziran ayı içerisinde gerçekleştirileceğini ifade etti.
 
DEPREMSELLİK ETÜDLERİ TAMAMLANACAK
Kırsalda, köylerde eğitim camiası mensuplarının zorluklar içerisinde çocuklara eğitim verdiğini, bunu şu ana kadar gerçekleştirdikleri 111 köyde bizatihi gördüklerini ve onların özverili çalışmalarının farkında olduklarını ifade eden Yerlikaya, “Güzellikleri hep birlikte takdir edeceğiz. Eleştirileri de aynı olgunlukla karşılayıp eksikliklerimizi gidermek için daha çok çalışacağız” dedi. Vali Ali Yerlikaya, okulların depremsellik etüdü ile ilgili olarak yapılan çalışmaların bu ay sonu itibari ile biteceğini, böylelikle il genelindeki 242 okulun depremsellik etütlerinin tamamlanacağı bilgisini de verdi.
 
ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
Vali Yerlikaya, konuşmasının sonunda tüm öğretmen ve eğitim idarecilerine çalışmalarında kolaylıklar dilerken, sınav ayı olan Haziran ayında sınava girecek tüm ilköğretim ve lise öğrencilerine de başarılar diledi. Toplantı sonunda rektörlük binası içerisinde bulunan Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulunun değişik bölümleri tarafından hazırlanan faaliyet sergisini de Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay ile gezen Vali Yerlikaya’ya, Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz tarafından bölüm öğrencileri tarafından hazırlanan ürünler hakkında bilgi verildi.
 
Haber / Gökhan TEKER