Liseliler genel kültür yarışmasında ter döktü

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı liseler arası genel kültür bilgi yarışması düzenlendi. Önceki gün Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde düzenlenen yarışmaya, Çe

GÜNDEM 9.05.2013 00:24:00 0
Liseliler genel kültür yarışmasında ter döktü
9 LİSE KATILDI
Önceki gün saat 14.30’da başlayan yarışmada, öğrencilere 15 soru soruldu. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Erdoğan ve Hüseyin Yaşar'ın izleyici olarakkatıldığı, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerinin hazır bulunduğu ve jüri üyeliğini Kemal Şahin, Fatma Gül ve Hakan Geçit’in yaptığı bilgi yarışmasına Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi, Hacı Fahri Zümbül Kız Meslek Lisesi, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kapaklı Çok Programlı Lisesi, Kızılpınar Anadolu Lisesi, Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi ve Pakize Narin Anadolu katıldı.
 
ÇERKEZKÖY’Ü TEMSİL EDECEK
Yarışmada 13 soruya doğru cevap veren Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi birinci oldu. Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi, 9 Mayıs’ta Tekirdağ’da yapılacak olan bilgi yarışmasında Çerkezköy’ü temsil edecek. Liseler arasında birinci olan öğrencilere ödülleri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları programında verilecek.
 
Haber / Asim YAVUZ