“30 Mayıs’ta ki kongrede aday olmayacağım”

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz basın toplantısı düzenleyerek 30 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda kongre yapacaklarını belirtti. Kongrede aday olmayacağını belirte

GÜNDEM 8.05.2013 22:09:00 0
“30 Mayıs’ta ki kongrede aday olmayacağım”
Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz düzenlediği toplantıda olağanüstü genel kurulun 30 Mayıs’ta yapılacağını söyledi.
 
KAHVALTIDA BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ
Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, dün saat 10.00’da basın mensuplarına kahvaltı düzenledi. Basın mensuplarını kongre hakkında açıklamalarda bulunan Korkmaz “Sezonun tamamlanmasının ardından kongre kararı aldık. Çerkezköyspor’a en iyi hizmet verilmesi için kan değişikliğine ihtiyaç var” dedi. Bu yolda kulüp başkanı olarak çok yıprandığını belirten Korkmaz “ Gerek çıktığımız bu yolda yalnız kalmamız gerekli desteği alamamamız, kötü günümüzde yanımızda olmasını beklediğimiz insanların yanımızda olmaması bizleri kongre kararı almaya yöneltti. Çerkezköyspor Kulübü Eski Başkanı Hüseyin Çolakoğlu döneminde futbol şube sorumlusu, son iki sezon ise kulüp başkanı olarak görev yaptım. Üç sezonda maddi ve manevi anlamda gerçekten çok yıprandım. Bu süre içerisinde Çerkezköyspor için elimden gelen gayretin fazlasını gösterdiğime inanıyorum. Hiçbir zorluk dinlemeden her türlü olumsuzluklara, önüme çıkan her türlü engele rağmen, üç sezondur hiçbir zaman Çerkezköyspor’u yarı yolda bırakmadım. İyi kötü günde takımımın yanında olmaya çalıştım. 3 sezondur çalıştığım gerek sporcu arkadaşlarımız gerekse teknik ekip ve diğer personel mağdur olduğunu söyleyemez. Bu konuda da son derece mutluyum” diye konuştu.
 
“FEDAKARLIKTA BULUNDUM”
Çerkezköyspor’a herkesin sahip çıkması tavsiyesinde bulunan Korkmaz “ Görevde olsam da olmasam da Çerkezköyspor için elimden geleni yine yapacağım. Bu işler yalnız yapılacak işler değildir ve bir kişinin yürüteceği yük değildir. Çerkezköy’de Kaymakamlıktan bürokratlara, iktidardan muhalefete, sanayicisinden işadamlarına, tüm Çerkezköy başarı istiyorsa elini taşın altına koymalıdır. Bu takımın gerçekten başarıya ihtiyacı vardır” diye konuştu. Çerkezköyspor köklü bir kulüptür. İnşallah yeni yönetim Çerkezköyspor’u hak ettiği noktalara getirecektir. Görev sürem içinde Çerkezköyspor için büyük fedakarlıklarda bulundum. Çerkezköyspor’u daha iyi yerlere getirebilme adına işimi gücümü bırakıp ailemi ihmal ettim. Aldığımız emaneti daha iyi yerlere getirmek isterdik ama gücümüz bu kadarına yetti. Çerkezköyspor’un adına leke getirmeden, aldığım emaneti almış olduğum gibi teslim edeceğim için son derece mutluyum” diye konuştu.
 
KONGRE 30 MAYIS’TA
Olağanüstü Kongrenin 30 Mayıs Perşembe günü 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirileceğini söyleyen Korkmaz “ Kongreye aday olmayacağım. Yönetime kim gelirse gelsin maddi manevi destek sağlayacağım. İnşallah güzel bir seçim olur ve listeler fazla olur. Herkes Çerkezköyspor’a başarı sağlamak için kongrede yarışır. Yönetime kim gelirse gelsin her türlü maddi manevi desteği vermeye hazırım. Ayrıca resmi, gayri resmi görev verildiğinde görev yapmaya hazırım. Çerkezköyspor için sonuna kadar mücadelemizi göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
 
TEŞÜKKÜR ETTİ
Çerkezköyspor’a maddi ve manevi destek sağlayanlara teşekkür eden Korkmaz “Görev yaptığım süre zarfından herkesten helallik istiyorum. Bizden yana hakları da helal olsun. Yeni kongre inşallah Çerkezköyspor için hayırlı olur. Çerkezköy Belediyesi’ne katkılarından dolayı çok teşekkür etmek istiyorum” dedi. Basın mensuplarının aday çıkmaması halinde kulübün durumunun ne olacağının sorulması üzerine konuşan Korkmaz “ Kongrede aday çıkmaması halinde kulüp defterini Çerkezköy Kaymakamlığı’na götüreceğim. Çerkezköyspor kendi kaderine terk edilirse bunu da Çerkezköy halkının takdirine bırakıyorum. Çerkezköyspor umarım hiçbir zaman sahipsiz kalmaz” dedi.
 
Haber/Asim YAVUZ