Öğrenciler İrtem ile röportaj yaptı

Hayrabolu Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Hasan İrtem’le röportaj yaptı.

GÜNDEM 7.05.2013 21:44:00 0
Öğrenciler İrtem ile röportaj yaptı
SORULARINI YÖNELTTİLER
Belediye Başkanlık makamında öğrencileri kabul eden İrtem, öğrencilerin hazırladıkları soruları cevapladı. Öğrenciler Belediye Başkanına görevlerinden yapılan hizmetlere, şehir içme suyundan çöp toplama işine, belediye gelirlerinden ilçe pazarına kadar birçok konuda sorular yönelttiler.
 
ŞEFFAF BİR BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ
Belediye Başkanı İrtem; ”Öğrencilerimizin ders konusu olmak çok güzel. Kendilerine belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Hazırladıkları soruları ayrıntılı olarak cevaplandırdık. İşimiz gereği yaptığımız çalışmalarımızı sürekli halkımızla paylaşan bir belediyeyiz. Bununla ilgili olarak belediye web sayfamızda her türlü bilgiye ulaşmak mümkün, vatandaşlarımıza şeffaf bir belediyecilik örneği sunuyoruz.“ dedi.
 
KURS AÇILMASINI İSTEDİLER
Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu 4-B sınıfı öğrencileri Sedef Demir, Sevginur Akıncı, Ceren Azgüler, İrem Esmer, Kübra Çeviren, Tuba Çeviren, Recep Enez Özgü, Doğan Özdamar, Mert Alfatalar ve Berker Çetin, Belediye Başkanı irtem’den yüzme, futbol, voleybol, gitar, basketbol ve bale kursları açılmasını istediler.
 
Haber / Gökhan TEKER