Galatasaray taraftarı şampiyonluğu kutladı

Edirne'de televizyondan maçı izleyen sarı kırmızılı takımın taraftarları maçın bitiş düdüğü ile birlikte sokaklara döküldü. Zübeyde Hanım Caddesi'nde bir araya gelen yaklaşık 3 bin ki

SPOR 6.05.2013 20:17:00 0
Galatasaray taraftarı şampiyonluğu kutladı
Yolu trafiğe kapatan sarı kırmızılı ekibin taraftarları geçmeye çalışan araçları da salladı. Polis ekiplerinin uyarılarına rağmen yoldan çekilmeyen taraftarlar yolun kapanmasına neden oldu. Şampiyonluğu araçlarında kutlayanlar uzun konvoylar oluşturdu. Ellerinde bayraklarla araçlarının üzerlerine çıkan sarı kırmızılı ekibin taraftarları şehir sokaklarında şampiyonluk turu attı. 
 
TEKİRDAĞ'DAKİ SARI-KIRMIZI COŞKU 
Galatasaray'ın galibiyetle biten karşılaşmasının ardından Tekirdağ'daki taraftarlar sokaklara akın etti. Maçın bitiş düdüğü ile beraber ellerinde bayraklarla sokaklara çıkan taraftarlar, sahil yolunu trafiğe kapattılar. Yüzlerce Galatasaray taraftarı, meşaleler, havai fişekler ve tezahüratlarla şampiyonluk coşkusunu yaşadı. Araçları ile Tekirdağ caddelerinde konvoy oluşturan taraftarlar klakson sesleri ile eşlik etti. 
 
TARAFTARLAR YOLU KAPATTI 
Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde şampiyonluk kutlamalarının merkezi ise Atatürk Meydanı oldu. Maçın bitmesinin ardından ellerinde bayraklarla meydana çıkan Galatasaraylı taraftarlar meşaleler yakarak şampiyonluklarını kutladı. Araçlarla konvoy yapan çok sayıda sarı kırmızılı takımın taraftarı trafiği durma noktasına getirdi. Kutlamalarda polis geniş güvenlik önlemi alırken, taraftarların Atatürk büstüne çıkmasına izin verilmedi. 
 
ARAÇLAR ŞEHİR TURU ATTI 
Kırklareli'nde vilayet meydanında maç sonunda toplanan 2 bin kadar Galatasaraylı taraftarlar ellerinde meşaleler takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Ellerinde bayraklar ve meşalelerle birlikte sloganlar atan sarı kırmızılı taraftarları araçlarla konvoylar yaparak şehirde tur attı.