Delta’dan bir şube de Kapaklı’ya

Türkiye’nin en hızlı göç alan ve hızla büyüyen çiçeği burnunda ilçesi Kapaklı, özellikle emlak sektöründeki yatırımcılar için adeta bir cazibe merkezi olduğunu bir kez daha gösterdi. Ã

GÜNDEM 6.05.2013 01:11:00 0
Delta’dan bir şube de Kapaklı’ya
Türkiye genelinde 100’den fazla satış ofisi bulunan Delta Gayrimenkul, bir şubesini de önceki gün saat 12.00’da gerçekleştirilen törenle Kapaklı’ya açtı.
 
DOĞRULUK, DÜRÜSTLÜK VE GÜVEN
Gayrimenkul ağının bir zincirini de Kapaklı gibi gelişmekte olan bir ilçede açmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, şirketin 1999 yılından beri doğruluk, dürüstlük ve güven ilkeleri doğrultusunda hizmet vermeye gayret ettiğini dile getirdi.
 
‘ÖNCE GÜVEN’ DÜSTURUYLA HİZMET VEREN BİR KURULUŞUZ
Ülke genelinde 100’den fazla satış ofisi ve 2 binden fazla residents projesi üreten bir şirket olduklarını kaydeden İzsiz, “Delta, güven ifade eden, ‘Önce Güven’ düsturuyla hizmet veren bir kuruluştur. Bu kapsamda buradaki arkadaşlarımızdan iğne ucu kadar kırılan bir arkadaşımız olursa lütfen Genel Müdürlüğümüze haber versin. Biz gerekeni yaparız” ifadelerini kullandı.   
 
ÜLKENİN EN HIZLI GÖÇ ALAN YERLEŞİM YERİYİZ
Açılışta konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise, ilçe nüfusunun 85 bin civarında olduğunu belirterek, “Kapaklımız ülkenin en hızlı göç alan yerleşim yeridir. Bunun başlıca nedeni ise İstanbul’daki sanayinin bölgemize kaydırılmış olmasıdır” dedi. 
 
SEÇİLECEK BAŞKANA BAŞARILAR DİLEDİ
Aralarında dünya markası olan kuruluşların da olduğu 200’den fazla sanayi kuruluşuna ev sahipliği yapan bir bölgede bulunduklarını ifade eden Başkan Mandalı, “Yaklaşık 10 ay sonra yerel seçimlere gireceğiz. Ben şimdiden seçilecek olan kişiye başarılar diliyorum” dedi. Bu tür yatırımlarla Kapaklı’nın daha hızlı gelişeceğine inandığını söyleyen Başkan Mandalı, Delta Gayrimenkul’un ilçeye hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.
 
KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER
Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz birlikte kestiler. Cumhuriyet Mahallesi, Canbazlar Caddesi No 23’teki açılışa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz’in yanı sıra ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Adayı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Üyeleri Kadir Uz ve Göksel Bozdağ, ÇTSO Meclis eski Başkanı İsmail Akın, Kapaklı Kırklareliler Dernek Başkanı Lütfü Pehlivan, Hekimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hekimoğlu, Erkaynak Camii İmamı İlhan İlke ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ