Yeni Sanayi Sitesi yolları asfaltlanacak

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi yollarının asfaltlama çalışmaları ile ilgili Çorlu Belediyesi ve Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimleri arasında protokol imzalandı.

GÜNDEM 3.05.2013 21:48:00 0
Yeni Sanayi Sitesi yolları asfaltlanacak
PROTOKOL İMZALANDI
Yeni Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren esnaf ve sanayicilerin ülke ekonomisine ve istihdama büyük katkılar sağladığını ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 2013 yılı içerisinde bu bölgenin büyük bir bölümünün asfaltlanacağının müjdesini verdi. Başkan Baysan, yaptığı konuşmada: "2013 yılı içerisinde şehrimizde yaklaşık 150.000 ton asfalt yapmayı planlıyoruz. Orion-Belediye Konut Bölgesi, Cumhuriyet Caddesi'nde başladığımız çalışmalar Bülent Ecevit ve Çetin Emeç Bulvarları ile devam edecek. Bülent Ecevit Bulvarı'ndaki yol ve asfaltlama çalışmalarını bitirdiğimizde şehrimizde Tekirdağ-İstanbul istikametlerinde yeni bir çevre yolu yaratmış olacağız. 8 km gidiş 8 km dönüş olmak üzere toplam 16 km uzunluğundaki yolun hizmete sunulması, Çorlu Belediyesi ölçeğindeki belediyeler için çok önemli bir çalışmadır" dedi.
 
OLİMPİK HAVUZUN TEMELİNİ ATACAĞIZ
Protokolün imzalanmasının ardından Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi adına söz alan Başkanvekili Yüksel Kocamanlar, yapılacak asfaltlama çalışmaları için başta Başkan Baysan olmak üzere belediye yönetimine teşekkür ederken, bölgenin en önemli sorunlarından birinin çözüme kavuşacağını belirtti. Daha sonra Başkan Baysan, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Belediyenin tamamlan çalışmaları ve devam eden projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Baysan "Nüfusu her geçen gün ardan Çorlu'nun ihtiyaç ve taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. Seçim döneminde olmamıza rağmen altyapı yatırımlarımıza ara vermeksizin devam ediyoruz. Şehrimize su getirilmesi hususunda DSİ ile yaptığımız çalışmamın ardından şehrimize arıtma tesisi yapımı yönündeki girişimimizi sonuçlandırma noktasındayız. Yarı olimpik yüzme havuzu için yerimiz hazır. Bakanlıktan proje geldiği anda yarı olimpik havuzumuzun temelini atacağız" dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN