Caddeye aşınma tabakası serildi

4. Etap altyapı çalışmaları kapsamında 2012 yılında içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilenen ve yağmursuyu tahliye sistemi oluşturulan Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi'nde asfalt zeminin üzerine aşınma tab

GÜNDEM 3.05.2013 21:14:00 0
Caddeye aşınma tabakası serildi
DİĞER BÖLGELERDE DE DEVAM EDECEK
Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi'nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kaldırım yapılmış ve binder asfalt tabakası serilmişti. Yolun zemininin yerleşmesinin ardından hava şartlarının da asfalt çalışmalarına uygun hale gelmesiyle Karayolları Genel Müdürlüğü'nün standartları gereğince yağmur ve kar sularına karşı yüksek mukavemet sağlayan aşınma tabakası da serildi. Çok sayıda iş makinesi ve geniş bir ekip ile yürütülen çalışmalar sonucunda, yolun trafiğe kapalı kaldığı sürenin olabildiğince kısa tutulması amacıyla asfalt serim işi hızla tamamlandı. Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi'ndeki çalışmalarını tamamlayan ekipler, asfalt serim işine önümüzdeki günlerde civar cadde ve sokaklar ile Fen İşleri Müdürlüğü programında yer alan diğer bölgelerde devam edecek.
 
YERİNDE İNCELEDİLER
Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi'nde yürütülen çalışmaları Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Fen İşleri Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt da yerinde takip etti. Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi'nde faaliyet gösteren esnaflar ile çalışmaları izleyen vatandaşlar, verilen hizmetten dolayı Başkan Baysan ve Başkan Yardımcısı Sarıkurt'a teşekkür ettiler.
 
Haber / Gökhan TEKER