Şiddet değil, vahşet

Saray’da ayrı olduğu eşinin kendisine dönmemesine sinirlenen Ferdi Örnek (35) piknik alanına götürdüğü 66 yaşındaki kayınvalidesi Nazife Kaya’yı pompalı tüfekle öldürdü, baldızı De

GÜNDEM 2.05.2013 23:53:00 0
Şiddet değil, vahşet
EŞİ EVİ TERK ETTİ
Olay, dün saat 15.40 sıralarında Saray’a bağlı Büyükyoncalı Beldesi Bozopa piknik alanında meydana geldi. İddiaya göre 22 gün önce cezaevinden tahliye olan iki çocuk babası Ferdi Örnek (35) cezaevinden çıktıktan sonra eşi Zeynep Örnek ile aralarında sorunlar çıkmaya başladı. Bunun üzerine genç kadın önceki gün eşyalarını alarak İstanbul’da bulunan kız kardeşinin yanına gitti. Eşini geri dönmesi için ikna etmeye çalışan Ferdi Örnek, yaptığı görüşmeler sonucunda eşini ikna etmeyi başaramadı.
 
KAYINVALİDESİNE GİTTİ
Dün sabah oto kiralama şirketinden araç kiralayan Ferdi Örnek, İstanbul’da bulunan eşini ikna etmesi için Çayla Köyü’nde oturan kayınvalidesine gitti. Burada Ferdi Örnek, kayınvalidesi Nazife Kaya’ya eşini çok sevdiğini söyleyerek hep birlikte İstanbul’a gitmeye ikna etti. Ferdi Örnek 59 TL 234 Plakalı otomobile kayınvalidesi Nazife Kaya ve baldızı15 yaşındaki Deniz Kaya’yı alarak yola çıktı.
 
PİKNİK ALANINDA ÖLDÜRDÜ
İddiaya göre araç içinde çıkan tartışma sonrasında sinirlerine hakim olamayan Ferdi Örnek, kullandığı otomobille Bozopa piknik alanına geldi. Burada tartışmanın alevlenmesi üzerine Örnek aracın bagajında bulunan pompalı tüfeği alarak kayınvalidesi Nazife Kaya’ya küçük kızı Deniz Kaya’nın gözleri önünde dört el ateş etti. Baldızı Deniz Kaya’ya da 2 el ateş eden Örnek, olayın ardından araca binerek olay yerinden kaçtı.
 
DEVRİYE GEZEN JANDARMA EKİPLERİ BULDU
Olaydan hemen sonra piknik alanına gelen Saray İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına bağlı ekipler Nazife Kaya ve kızı Deniz Kaya’yı kanlar içinde yerde yatar vaziyette buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Nazife Kaya’nın öldüğünü belirlerken, ağır yaralanan Deniz Kaya ise ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
ÇOCUKLARI İLE VEDALAŞIRKEN YAKALANDI
Olaydan sonra kaçan zanlı Ferdi Örnek, Saray’da bulunan anne ve babasında kalan biri 9, diğeri 6 yaşındaki çocuklarını görmek için onların yanına geldi. Evden çocukları ile vedalaşan zanlı, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinde olayı yaptığı için büyük pişmanlık duyduğunu söyleyen Ferdi Örnek “Böyle olmasını istemezdim. Eşimi çok seviyordum. Çok pişmanım” dedi. Gözaltına alınan zanlının sorgusu sürüyor.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ