Modern bir Veliköy oluşturmak istiyoruz

Baharın gelmesi ile alt ve üst yapı çalışmalarına hız verilen Veliköy’de kışın ağır şartları altında zarar gören tüm yollar tekrar onarılıyor. Ayrıca mevcut yolların bir kısmın

GÜNDEM 2.05.2013 23:30:00 0
Modern bir Veliköy oluşturmak istiyoruz
YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir yapımı süren Atatürk Sokak ve Bağlar Sokak’taki çalışmaları da yerinde inceledi. İlkbaharın gelişi ve hava koşullarının iyileşmesi ile çalışmalara hız verdiklerini söyleyen Belindir “Kışın tahrip olan tüm yollarımız tekrar onarılıyor ve mevcut yollarda genişletme çalışmaları yürütüyoruz. Buna ilave olarak alt yapı, kanalizasyon ve su hatları ile yağmur drenaj sistemi çalışmalarımız yol yapımlarımıza paralel olarak devam ediyor. Ekiplerimiz bu doğrultuda olağan hızıyla çalışmaktadır” dedi. Belindir, alt ve üst yapısı tam, modern bir Veliköy oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.
 
2013 YILI ŞANTİYE YILI OLACAK
2013 yılı ilk aylarında aldıkları 14 bin metrekarelik kilit taşı ile yaklaşık 100 bin metrekarelik kesme taş serme işçiliği ile yol çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Belindir, bunun yanı sıra 2013 yılı planları dahilinde bulunan bazı sokak ve caddelerin alt ve üst yapılarının da tamamlandığını ifade etti. Yapımları biten yollar ile Veliköy’de açılmamış yolun yok denecek kadar azaldığını söyleyen belindir “ Var olan çalışmalarımıza planladığımız diğer projelerimizin de dahil olması ile 2013 yılı beldemiz için şantiye yılı olacak. Veliköy Belediye Başkanı olarak inanıyorum ki, çalışmaların bitmesinin ardından Veliköy modern bir kent havasına bürünecek” dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN