Motif motif işleyeceğiz

Kapaklı Gazi Orta Okulu’nda önceki gün düzenlenen Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Ödül Töreni’ne katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, başarılı öğrencileri ödüllend

GÜNDEM 1.05.2013 22:02:00 0
Motif motif işleyeceğiz
Kapaklı Gazi Ortaokulu tarafından önceki gün saat 13.00’da düzenlenen Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Ödül Töreni, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.
 
ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Gazi Ortaokulu’nda öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Her öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü okulun tarihi hakkında fikir sahibi olması gerektiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, okulun kütüphane olarak inşa edildiğini fakat bu alanda faaliyet gösteremeyince ilköğretim çatısı altında eğitim-öğretim için hizmet verdiğini anımsattı. 
 
DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Kapaklı Gazi Ortaokulu’nda daha önce düzenlenen ödül törenlerine de katıldıklarını belirten Başkan Mandalı, çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilerin başarısının bu şekilde taçlandırıldığını sözlerine ekledi. Başkan Mandalı, yalnız Gazi Ortaokulu’nun değil, ilçede eğitim veren bütün okulların bu tür etkinliklerine belediye olarak katılmaya ve destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.
 
BİRİNCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Sınıflar Arası Futbol Turnuvası’nda 5.sınıflar arasında yapılan maçlarda birinci olan 5 / C sınıfı öğrencilerine ödüllerini Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve sınıf öğretmenleri Fatma Aydoğdu birlikte verdi. 6. sınıflar arasında yapılan maçlarda birinci olan 6 / K sınıfı öğrencileri ise ödüllerini Okul Müdürü Veysel Doğruyol ve sınıf öğretmenleri Mesut Erdem’in elinden aldı. 7. sınıflar arasında yapılan maçlarda birinci olan 7 / G sınıfı öğrencileri ödüllerini Okul Müdür Başyardımcısı Lale Büyüksezen ve sınıf öğretmenleri Selver Özgür’ün elinden alırken, 8. sınıflar arasında yapılan maçlarda birinci olan 8 / C sınıfı öğrencilerine ise ödülleri Okul Müdür Yardımcısı Sezen Şengün ve sınıf öğretmeni Sezgin Kum tarafından verildi.
 
GOL KRALINA KRAMPON HEDİYE EDİLDİ
Ödül töreninin devamında turnuvada 9 gol atarak gol kralı olan 7 / G sınıfı öğrencisi Doğan Ayaz’a Okul Müdür Yardımcısı Murat Acar tarafından bir çift krampon hediye edildi. Turnuvanın en centilmen oyuncusu 6 / C sınıfı öğrencisi Alihan Akkuş seçilirken, bu öğrenciye ödülünü Beden Eğitimi Öğretmeni Işıl Akkaya verdi. Turnuvanın en centilmen takımı ödülünü ise 8 / H sınıfı öğrencileri Beden Eğitimi Öğretmeni Gülden Kaya’nın elinden aldı. Turnuvada finale kalmaya hak kazanan 5 / B ve 6 / C sınıfı öğrencilerine de ödüllerini Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Aydoğdu verdi.   
 
DAHA GENİŞ ÇALIŞMA ALANLARINA İHTİYACIMIZ VAR
Başkan İrfan Mandalı ödül töreninin ardından Okul Müdürü Veysel Doğruyol ve müdür yardımcıları ile birlikte okulu gezdi. Beden Eğitimi öğretmenleri okulun spor odası için mobilya ve malzeme yardımında bulunan Başkan Mandalı’ya teşekkür ederken, spor alanında büyük başarılara imza atabilmek için daha geniş çalışma alanlarına ihtiyaç duyduklarını ifade etti.
 
STAD ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Kapaklı Stadı yapım çalışmalarının başladığını ifade eden Başkan İrfan Mandalı, stadın standartlara uygun bir şekilde yapılacağını kaydetti. Stad içerisinde atletizm alanı da olacağını söyleyen Başkan Mandalı, yapım çalışmalarının 2-3 ay içerisinde tamamlanacağını sözlerine ekledi. Stat çalışmasının yanında 2013 yılı içinde ayrıca Kapalı Spor Salonu yapım çalışmalarına da başlanılacağını kaydeden Mandalı, 2014 yılında tüm bu tesislerden faydalanır duruma gelineceğinin altını çizdi.
 
KAPAKLI HAM BİR İLÇE
Çiçeği burnunda ilçe Kapaklı’nın şuan için ham bir ilçe olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı’yı motif motif işleyeceğiz. Daha yaşanılabilir bir hale getireceğiz. Bunu da siz değerli öğretmenlerimiz ve vatandaşlarımızla el ele vererek yapacağız” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ