Öğrencilerden Çanakkale çıkarması

Veliköy Belediyesi tarafından yaptırılarak kısa süre önce eğitim öğretime açılan Veliköy Belediyesi Ortaokulu tarafından öğrencilere yönelik Çanakkale gezisi düzenlendi.

GÜNDEM 1.05.2013 21:26:00 0
Öğrencilerden Çanakkale çıkarması
TEŞEKKÜR ETTİLER
Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir’in katkıları ile düzenlenen Çanakkale Gezisi’nin ardından Okul Müdürü Serdar İş, gezinin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir’e teşekkür ziyaretinde bulunarak kendisine plaket takdim etti.
 
HEDEFE BİRAZ DAHA YAKLAŞMIŞ OLACAĞIZ  Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Veliköyümüze kazandırdığımız Ortaokulumuzun kısa zaman içerisinde başarılı faaliyetlerde bulunması, öğretmenlerimiz ve velilerimizin bir bütün olarak hareket etmesi her geçen gün başarı çıtasını daha da yükseltmektedir. Ortak amacımız Veliköyümüzün eğitim yuvası haline gelmesidir” dedi. Belindir, yakın zamanda yapılan üniversite ihalesi sonuçlandığında ve akabinde üniversite yapım çalışmaları başladığında bu hedefe biraz daha yaklaşmış olacaklarını söyledi. Belindir, Çanakkale kültür gezilerinin de kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak “Yeni nesiller Çanakkale Ruhunu korudukça, birlik ve beraberliğini bu ruhla sürdürdükçe gelecekte Lider Ülke Türkiye misyonu ve vizyonu gerçekleşmiş olacaktır” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ