Kazak Gölü’ne hayran kaldı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği tarafından düzenlenen ağaç dikme etkinliğine katılmak üzere Kapaklı’ya gelen Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Işık, ağaç dikim tö

GÜNDEM 30.04.2013 22:03:00 0
Kazak Gölü’ne hayran kaldı
Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Işık, dün saat 15.30’da Kazak Gölü’nde gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. 
 
FESTİVAL TARİHİ BELİRLENDİ
Kapaklılıların rahat bir ortamda dinlenmesini ve piknik yapabilmelerini sağlamak amacıyla, Kazak Gölü mesire alanına 17 adet kamelya yerleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kazak Gölü’nü hem modern görünümlü hale getirmek, hem de güvenlik amacıyla 833 metre ahşap çit ile çevirdiklerini ifade etti. Mandalı, belediye olarak amaçlarının Kapaklıyı 4 mevsim “Nefes Alan Kent” görünümüne kavuşturmak olduğunu söyledi.
 
FESTİVAL 4 GÜN SÜRECEK
“Bu yaz burada Kazak Gölü Festivali düzenlemeyi planlıyoruz. Festival tarihini 4-5-6 ve 7 Temmuz olarak belirledik” diyen İrfan Mandalı, festival alanına yaklaşık 13 adet led ekran monte edeceklerini, böylece bütün vatandaşların gösterileri rahatlıkla izleyebileceğini sözlerine ekledi. İrfan Mandalı, dört gün boyunca sürecek olan Kazak Gölü Festivali’ne Vali Yardımcısı Mustafa Işık’ı da davet etti.
 
ÇALIŞMALAR MEMNUNİYET VERİCİ
Kazak Gölü mesire alanında Kapaklı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların memnuniyet verici seviyede olduğuna dikkat çeken Vali Yardımcısı Mustafa Işık, çalışmalardan dolayı Başkan Mandalı’yı tebrik etti. Işık, Temmuz ayında düzenlenecek Kazak Gölü Festivali için kendisine yapılan davete teşekkür etti.  
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ