Bağımsız birim sayısı 153 bine ulaştı

GAZDAŞ, kış aylarında yoğunlaşan iç tesisat yapım sürecine hazırlıklı girilmesi ve sürecin en verimli şekilde geçirilebilmesi için doğal gaz dağıtım faaliyetlerini yürüttüğü Çe

GÜNDEM 30.04.2013 21:05:00 0
Bağımsız birim sayısı 153 bine ulaştı
HEDEFLER AKTARILDI
Lüleburgaz Ezgi Otel’de düzenlenen toplantıya GAZDAŞ’ın doğal gaz dağıtımı gerçekleştirdiği Çerkezköy, Edirne, Kırklareli, Lüleburgaz ve Tekirdağ’da bulunan 109 sertifikalı iç tesisat firması katıldı. Trakya bölgesinde 2012 yılında gerçekleşen iç tesisat dönüşümleriyle ilgili değerlendirme ile başlayan toplantıda, GAZDAŞ’ın 2016 yılına kadarki projeksiyonu ve hedefleri hakkında da bilgi verildi.
 
DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ANLATILDI
İç tesisatta şartname ve süreçlerle ilgili yenilikler ve dikkat edilmesi gereken konuların da anlatıldığı toplantıda, katılımcılara, tesisat kontrol ve gaz açımı gibi dış hizmetler ve doğal gaz baca imalatı, tasarımı ve standartları hakkında da bilgiler sunuldu.
 
HEDEF 61 BİN 301
GAZDAŞ Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan toplantıda yaptığı konuşmada, GAZDAŞ olarak, 2012 yılında Trakya Bölgesi’nde toplam 43 bin 576 konut ve iş yerinde gaz açma işlemi gerçekleştirdiklerini belirtti. 2012 yılında beş bölgede toplam 66 bin 403 tesisatın kontrolünü gerçekleştirdiklerini söyleyen Akaslan, “Beş bölgemizde de Eylül - Kasım aylarında doğal gaz bağlantı talebinin artmasına paralel olarak önemli bir proje kontrol yoğunluğu yaşadık. 2013’te kontrol sayısının 61 bin 301 olarak gerçekleşmesini bekliyoruz” diye konuştu.
 
2013’TE YAPILACAK YENİLİKLER
Akaslan, GAZDAŞ’ın 2013 yılında gerçekleştireceği yeniliklere de değinerek “2012 yılı sonu itibariyle Trakya Bölgesi’nde 153 bine ulaşan bağımsız birim sayısına, 2013 yılında konut ve iş yerleri ile birlikte yaklaşık 41 bin bağımsız birim sayısı eklemek istiyoruz. Bu artışa paralel olarak hizmet kalitemizde de mükemmeli yakalamak üzere kendimize yeni hedefler koyduk. İç tesisat dönüşüm sürecinde, projenin geldiği gün kontrolünü gerçekleştirmeyi, bunun yanı sıra talep tarihinden itibaren en geç 6 gün içerisinde randevu taleplerini karşılamayı hedefliyoruz” bilgisini verdi.
 
Haber / Gökhan TEKER